همسرم این ماه حقوقشو کامل داده بهم که من مدیریت کنم خرج خونه رو حالا موندم میترسم تا سر ماه کم بیارم شما خرج خونه اتون توو یک ماه بدون مهمونی دادن چقدر میشه
ما قسط و اجاره خونه نداریم خداروشکر طبقه پایین خونه مادرشیم. برنجم تا 3 ماهی داریم وسایل بهداشتی خونه هم داریم فقط گوشت و میوه و خرج روزانه و شیرخشک و پوشک و باید بدم تا سرماه پول بنزین و ایناهم خودش برداشته
مثلا هرچقد سپرده بزارید بهتون بعد یه مدت وام میدن اونو پس انداز کنید از کم شروع کنید اگر ندارید اما شروع کنید قناعت کردن ادمو سربلند میکنه ادم دستش جلوی هر مرد و نامردی دراز نمیشه ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حساب و کتاب نداره متاسفانه وگرنه از بغلش الان میبایست یه خونه میداشتم چون همسرم هم اصلا نمیپرسه چی شد و چکار کردی منم همینجور خرج میکنم وقتی میبینم اینجا میگن با 300 و با 700 و با یک تومن خونه رو میچرخونن حسرت میخورم به این مدیریت و اراده
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
ما چون خودمون هم باغ داریم هم زمین و زنبور خیلی محصولاتو خودمون داریم. تابستونا معمولا میوه نمیخریم حتی توت فرنگی هم خودمون داریم. برنج هم تاحالا نخریدیم. عسل هم همینطور. بادمجون گوجه سیر پیاز هم میکاریم.
اما با این حال یک تومن هم خرج میکنیم.
عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.