2777
2789
عنوان

خرج خونه اتون توو یک ماه حدودا چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 109 پست

ما قسط و اجاره خونه نداریم خداروشکر طبقه پایین خونه مادرشیم. برنجم تا 3 ماهی داریم وسایل بهداشتی خونه هم داریم فقط گوشت و میوه و خرج روزانه و شیرخشک و پوشک و باید بدم تا سرماه پول بنزین و ایناهم خودش برداشته 

خدایا امیدم تویی
کدوم بانک 

رسالت 

انصار 

مثلا هرچقد سپرده بزارید بهتون بعد یه مدت وام میدن اونو پس انداز کنید از کم شروع کنید اگر ندارید اما شروع کنید قناعت کردن ادمو سربلند میکنه ادم دستش جلوی هر مرد و نامردی دراز نمیشه ...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما قسط و اجاره خونه نداریم خداروشکر طبقه پایین خونه مادرشیم. برنجم تا 3 ماهی داریم وسایل بهداشتی خون ...

خب پس کارت خیلی سخت نیست، البته واسه ماه اول یکم سخته تا دستت بیاد میانگین هزینه ها چطوریه

حساب و کتاب نداره متاسفانه وگرنه از بغلش الان می‌بایست یه خونه می‌داشتم چون همسرم هم اصلا نمی‌پرسه چی شد و چکار کردی منم همینجور خرج میکنم وقتی میبینم اینجا میگن با 300 و با 700 و با یک تومن خونه رو میچرخونن حسرت میخورم به این مدیریت و اراده 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خب پس کارت خیلی سخت نیست، البته واسه ماه اول یکم سخته تا دستت بیاد میانگین هزینه ها چطوریه

ایشالا که برسونم نمیخوام ضایع بشم پیشش فردا بگه خودتم نتونستی مدیریت کنی از من چه انتظاری داری

خدایا امیدم تویی
ماهی ۳تومن تموم میشه  و اینکه من اصصن غذا برا خودمون درست نمیکنم   مگه هفته ی بار املتی چ ...

پس چی میخوریذ؟😮😮

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

ما چون خودمون هم باغ داریم هم زمین و زنبور خیلی محصولاتو خودمون داریم. تابستونا معمولا میوه نمیخریم حتی توت فرنگی هم خودمون داریم. برنج هم تاحالا نخریدیم. عسل هم همینطور. بادمجون گوجه سیر پیاز هم میکاریم.

اما با این حال یک تومن هم خرج میکنیم. 

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.