2777
2789
عنوان

بیمه عمر و سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3492 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام شاگرد يه مغازه رو كه خيلي هم شرايط مالي بدي داشتن رو بيمه كرده بود، ميگفت كبوترهاش رو فروخته بود پسره، بيچاره اونم فوت كرد. وقتي بابام ميره سراغ مادرش واسه مدارك و ... مادره اصلا خبر نداشته كه اون طفلك بيمه شده، حدود دويست ميليون اگه اشتباه نكنم بهشون پول دادن، اين يعني يه معجزه واسه  خونواده اي كه سرپرستش رو از دست داده و فقير هم هست

با خودتون فكر كردين اين پول از كجا مياد؟؟  اون شصت ميليون ؟؟ الان همه دارن پول ميريزن به حساب ...

بیمه ها حق بیمه اای واریزی رو تو زمینه های مختلف سرمایه گذاری میکنه و سودش ۱۰ به ۹۰ هست. یعنی ۹۰ درصد سود به حساب بیمه گذار واریز میشه و ۱۰ درصد شرکت بیمه

بیمه اای عمر سود مطلق هست برای شرکتهای بیمه و بیمه شده ها

با خودتون فكر كردين اين پول از كجا مياد؟؟  اون شصت ميليون ؟؟ الان همه دارن پول ميريزن به حساب ...

عزيزم بيمه خودش يه صنعته، توي دنيا صنعت بيمه داره غوغا ميكنه، حساب كتابش به اين سادگي كه شما ميگين نيست، خيلي پيچيده تره، پس بنظرتون اينهمه سال با پولاي واريزي مردم چيكار ميكنن بنظرتون؟ نميزارن توي قلك كه!

درامدش چطوره؟ شوهرم دفتر نمایندگی بیمه میهن باز کرده میگه بدرد نمی خوره😐

بستگی به کار خود نماینده داره و ارتباط اجتماعی و مزایایی که اون بیمه به مشتریانش ارائه میده‌

من بوده که یک برج ۷ میلیون کارمزد داشتم. یک برج فقط ۵۰ هزار تومن

کلا سال اول کار کردن از جیب خوردنه. بیمه از سال دوم به شرطی که فروشتون تو سال اول خوب باشه سود دهیش رو نشون میده

اميدوارم اينطور باشه  ولي موسسات مالي هم همين ادعا رو داشتن متاسقانه

بله موسسات مالی رو حتی خود بانک مرکزی قبول نداشت.

شما کتاب قانون بیمه رو بخونید قسمت بیمه اای عمر. دقیقا همین حرفهای من رو کتبا نوشته

حالا من نفهمیدم،واقعأ بعد پونزده سال حقوق ماهیانه به آدم میدن یانه?

اره میدن. فقط به این شرط که شما سرمایه جمع شده رو از شرکت برداشت نکنی. از همون سرمایه بهتون سود میدن . ولی هر وقت هم که خواستی میتونی بری بگی دیگه سود نمیخوام. سرمایه رو برداشت کنی

عزيزم بيمه خودش يه صنعته، توي دنيا صنعت بيمه داره غوغا ميكنه، حساب كتابش به اين سادگي كه شما ميگين ن ...

بذاريد راستش رو بگم 

اون اقوام نزديكي كه گفتم همسرم هستن 

مدير يه قسمتي تو بانك مركزي هستن 

رشتشون فني بود و بعدش تغيير رشته دادن و دكتراي اقتصاد دارن الان 

كلي كتاب  نوشتن ومقاله دارن

و الانم پذيرش از يه دانشگاه معروف تو انگليس دارن دارن 

و منتظر پذيرش به دانشگاه از المانم هستن 

ان شالله برا پست داكشون ميرن

ايشون اصلا اينده خوبي رو برا بيمه ها نميبينه 

ميگه قضيه موسسات مالي دوباره داره تكرار ميشه 

اتفاقا يكي از عزيزان خودشون تو  بيمه هست 

و بهشون گفت اگر تو بياي بيمه بشي برا من اعتبار ميشه تو فاميل و ...و همه به بيمه اعتماد ميكنن 

ايشون قبول نكردو گفت اصلا دلم نميخواد كسي به اعتبار من كار غلطي رو بكنه