اره یبار خواهرم اصرارم کرد بیا با من و نامزدم بریم بیرون.قبول نکردم نامزدش زنگ زد گفت بیا حتما. خوشمیگذره.منم رفتم باشون.بعدشب اتفاقی دیدم خواهرم با دوستش که اتفاقا صاحبکار من بود گفته بود وای یشم کنه ست هرجا میریم باهامون میاد.جلوش معذبم حتی نمیتونم دست عشقمو بگیرم .من تا چندروز حالم بد بود ولی به روش نیوردم بعدا که فهمید گفت من عمدا اینکارو کردم که دوستم بفهمه خودشو به ما نچسبونه چون همیشه میگه منم میخوام باتون بیام.غیرمستقیم خواستم حالیش کنم ولی خب آبروی منو برده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب به روش هم نیاری باید جوری رفتارکنی متوجه شی فهمیدی آدم دو رویی هست باهاش سرد و سنگین رفتارکن حتی زمانی که میاد خونتون بروتواتاق کتابی چیزی بخون
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
یه بار گوشیم دست خواهر شوهرم بود بعد بچم بهم گفت مامان عمه رفت تو پیامات و داشت هی می دیدشون . خیلی کارش زشت بود ، من بهش اعتماد داشتم .اصلا من یه طور دیگه رو اونا حساب می کردم چون فامیل نزدیکم هستن اما ...
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
همین تصمیمو دارم دوس دارم به مامانم و خواهرم بگم خونشون نرن از یه طرف حس میکنم با ا ...
حتما بهشون بگو تا بفهمن با چه آدمی طرفن
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰