2777
2789
من واقعا دلم میگیره ببینم کسی ازم بد میگه  چون کاری ب کسی ندارم اصلا و همیشه طرفدار صلح و ارام ...

منم همينطور!

تازه اگر اون حرفا دروغ هم باشن ك ادم هم ناراخت ميشه و هم ميمونه ك چرا بايد درموردش اينطور فكر كنن!

من از وقتي ك ديدم دگ نميتونم با اون ادم مثل قبل باشم! براش ارزوي خوبي و خوشبختي دارم ولي دگ ازش خوشم نمياد! ادمي ك ب دروغ از من بد ميگه ب درد من نميخوره! چقدر قبلا رابطه خوبي با هم داشتيم😔

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا دلم میگیره ببینم کسی ازم بد میگه  چون کاری ب کسی ندارم اصلا و همیشه طرفدار صلح و ارام ...

منم دقیقا همین طورم. خیلی حالم گرفته شد ولی بعد از مدتها تازه شناختمش . اینش خوب بود.

و یه چیز دیگه اینکه یه نفرم هم کلامشون بود اون ازمن دفاع کرد خیلی خوشم اومد ازش .

نه اینکه من هرکی ازم تعریف کنه خوشم بیادااااا.اما خوب پشت سر هم نگن دیگه😬😬😬😬

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
اره ...خواهر شوهرم ب شوهرم گفته بود ک مامان هرروز میگه پسرم با دستایه خودم بدبختش کردم براش این زنوگ ...

چقدر فتنه ان خدایا

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

خواهر شوهر نفهمم تلگراممو هک کرد و درد دلهامو با خواهرم خونده بود البته من در مورد برادرشوهرم گفته بودم که خیلی اذیتم میکنه و خودشونم میدونن ولی من هیچوقت خواهر شوهرمو نمیبخشم و حلال نمیکنم

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

کاش این تاپیک رو نمیدیدم.....

منم چت کسی رو نخوندم ولی با گوشهای خودم شنیدم(البته کاملا اتفاقی بود) که خواهر عزیزی که همه میدونستن چقدر دوسش دارم پشت سرم غیبت کرد و مامانم هم تایید میکرد.....

من این خواهرم رو اونقدر دوست داشتم که پول تو جیبی هام رو جمع میکردم میدادم بهش.........ای کاش یه غریبه .ازم غیبت میکرد...چون اولش شاید خیلی عصبانی میشدم ولی بعدا یادم میرفت و یا میگفتم غریبه است دیگه...ولی خواهرم و تایید مادرم خیلی خیلی من رو خرد کرد......سالهای سال خیلی احساس تنهایی داشتم  و بعد مدتها که حالم بهتر شده بود و ازدواج کردم و شوهری که همه چیم رو پاش گذاشته بودم وقتی فهمیدم که همه چی رو کف دست خانواده اش گذاشته که  باعث شد خیلی بدجور من رو تحقیر کردن خیلی  بدتر بشکنم.....دنیا در نظرم خیلی تیره و تاره......من  خیلی خیلی تنهام.....به نظرتون مشکل من چیه که قسمتم از دنیا فقط تحقیر و تنهایی؟؟؟؟؟

گور بابای همه ی اونایی که زندگی رو برام تلخ کردن از این به بعد فقط انرژی مثبت   ......هدف اصلی زندگیم تا عید....... لاغری  .....من بالاخره نفرین چاقی رو در هم میشکنم  

عزیزم کاش نمیخوندی....حداقل الان انقدر  ناراحت نمشدی و همیشه فکر خوبی داشتی اونم کم کم خوبیهاتو که میدید دیدش عوض میشد و درست میشد...

"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" به امیدت موفق خواهم شد... 
عزیزم کاش نمیخوندی....حداقل الان انقدر  ناراحت نمشدی و همیشه فکر خوبی داشتی اونم کم کم خوبیهاتو ...

اره خیلی ناراحت شدم 

ولی الان میدونم با احتیاط خیلی بیشتری رفتار کنم 

مثلا یه روز رفتیم بازار من رفتم تو یه مغازه و برگشتم اون اذیت شده , گفته بود وای اصلا درکم نکزده من خستم و روزم همش رفته تو مغازه ها با اینکه من یک جا رفتم بخدا دو دقیقه نشد برگشتم 

دیگه میدونم اینطور وقتا بهش امید نداشته باشم که بدون حرفی منتظرم میشه ... و خیلی چیزای دیگه

کاش این تاپیک رو نمیدیدم..... منم چت کسی رو نخوندم ولی با گوشهای خودم شنیدم(البته کاملا اتفاقی بود) ...

😔 

ادم همیشه از نزدیک ترین کسانش ضربه میخوره وگرنه غریبه رو چه به ما 

منم همينطور! تازه اگر اون حرفا دروغ هم باشن ك ادم هم ناراخت ميشه و هم ميمونه ك چرا بايد درموردش اين ...

اره 

دیگه هر خوبی و محبتی بهم بکنه بهم نمیچسبه 

باورت نمیشه هزاران بار بدون منت  براش کارایی کردم و حتی خودم یادم رفته چه برسه که پیش کسی بگم 

بعد اون کوچیک ترین خوبی ک بهم کرده با اه و ناله برا کسی دیگه تعریف میکرد 😔 فک کردم مثل خودم ک دوسش دارم, دوسم داره 😔

اره  دیگه هر خوبی و محبتی بهم بکنه بهم نمیچسبه  باورت نمیشه هزاران بار بدون منت  بر ...

اره منم مثل شما انقدر بهش خوبي كردم ك اصلا فكرشم نميكردم يروز اينطوري با من رفتار كنه وگرنه عمرا اون كارا رو براش ميكردم

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋