2777
2789
عنوان

خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 60 پست

ادرس تاپیک لطفا👊👊👊👊

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حرفاتو قبول دارم نباید شماتت کرد ولی خودت کلاهتو قاضی کن کسی که انواع مشکلاتو تو زندگیش داره و ...

درست باشه یا نباشه ب خود فرو و همسرش مربوطه

اونی ک واس درد دل اومده نمیخواد اشکالات زندگیشو بگیم، دلش راه حل یا حد اقل دلداری میخاد

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
عزیزم حرفاتو قبول دارم نباید شماتت کرد ولی خودت کلاهتو قاضی کن کسی که انواع مشکلاتو تو زندگیش داره و ...

البته منظورم به شما نیستا من اصلا در جریان تاپیک شما نیستم کلی گفتم

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
شاید دارن حقیقت موضوع رو براش روشن میکنن نمیشه که امید الکی به همه داد

جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت

این قسم حرفها فقط و فقط افسردگی فرد رو بیشتر میکنه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
درست باشه یا نباشه ب خود فرو و همسرش مربوطه اونی ک واس درد دل اومده نمیخواد اشکالات زندگیشو بگیم، د ...

تاپیک زدن تو یه فضای عمومی یعنی داری خودتو درمعرض حرف وقضاوت هرکسی با هر فرهنگ وطرزفکری قرار میدی.ربطیم به روشنفکری نداره.اگر حرفم غلطه بگو

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
درست باشه یا نباشه ب خود فرو و همسرش مربوطه اونی ک واس درد دل اومده نمیخواد اشکالات زندگیشو بگیم، د ...

نه عزیزم به دنیا اومدن یک انسان به یک جامعه مربوط میشه . این طرز فکر اشتباهه که فکر کنیم به خودشون مربوطه چون وقتی اون بچه تو اون خانواده آسیب دید در آینده آسیبش به جامعه منتقل میشه 

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
زشت اینه که با حق به جانبی یه بچه ی معصومو تو یه خانواده بدبخت به دنیا بیاریم که شاید باعث شه شوهر ط ...

وقتی همه ی شرایط خانوادشو نمیدونین در مقامی نیستید ک نظر بدید، در ضمن اونی ک اومده درد دل، نمیخواد شما در مورد بارداریش نظر بدین، قراره در مورد مشکلش کمک کنید یا نظر بدین

نه عزیزم به دنیا اومدن یک انسان به یک جامعه مربوط میشه . این طرز فکر اشتباهه که فکر کنیم به خودشون م ...

من مشکلات ایشونو نمیدونم اما حرف شما قطعا درسته😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
ادرس تاپیک لطفا👊👊👊👊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1820173/از-خجالت-کشیدن-خستم

من مشکلات ایشونو نمیدونم اما حرف شما قطعا درسته😗

منم مشکلات ایشونو نمیدونم در حالت کلی عرض میکنم . شما لطف دارین 😊