2777
2789
عنوان

خیلی زشته

558 بازدید | 60 پست

خیلی زشته وقتی یکی میاد اینجا درد دل میکنه، جای دلداری و کمک و نشون دادن راه حل نمک ب زخمش بپاشیم

اونی ک اومده اینجا داره درد دل میکنه بهتر از شما مشکلاتشو میدونه، فقط شاید انقدر بی کس و تنهاس ک ب شما پناه اورده، خیلی زشته شماتت کردن

خیلی زشته به یه زن باردار میگین با فلان شرایط بچه میخواستی چیکار؟ شما شرایطش رو نمیدونید، شاید اون بچه تمام امید زندگیشه

خیلی زشته ادای روشن فکرا رو در اوردن زیر پست ی ادم مظلوم

خ زشته تو اوج ناراحتیای یکی "خدا رو شکر من از این مشکلات ندارم" گفتن

کاش انسان بودن رو یاد بگیریم

امام على عليه السلام : هر كس به چيزى سرزنش كند، خودش به آن گرفتار شود.

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

👏👏👏👏😍❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
مسخره بازی در اوردنو یادت رفت بگی 😐

اون ک دیگ نوبره

اخه امروز زیر پست خودم همه ی اون کارا رو کردن ولی مسخره بازی توشئن نبود واس همین یادم رف بنویسم😑

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
چی شد؟ 

هیچی، صبح وقتی اشک چشمام مجال دیدن صفحه ی گوشیمو نمیداد امدم درد دل کنم، ک ای کاش نمیکردم!

عزیزم حرفاتو قبول دارم نباید شماتت کرد ولی خودت کلاهتو قاضی کن کسی که انواع مشکلاتو تو زندگیش داره و تازه هم به وجود نیومدن و چند ساله که با اون مشکلات درگیره و هنوز با همسرش به ثبات نرسیده آیا واقعا حق داره یه بچه ی بی گناه به دنیا بیاره تو اون خانواده ؟ به نظر شما واقعا کار درستیه ؟

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
جدا از تاپیکای سرکاری و تابلو  واقعا زشته وقتی میگن خدا را سپاس شوشوی ما بهترینه مث مال تو نیس ...

قلللبب ادم تیر میکشه وقتی تو اوج درداش یکی این حرفو میزنه