2777
2789
عنوان

آبگوشت بیمزه

478 بازدید | 36 پست

آبگوشتام خیلی بی مزه میشه

صبح گذاشتم گوشت و نخود لوبیا دنبه نداشتم نریختم با پیاز و ی حبه سیر زردچوبه و ی کم فلفل سیاه

پخته، نمک و دوقاشق رب زدم و ترخون و مرزه خشک شده زدم..

مزه کردم خیلی بیمزه بود 

دیگ ی کم دیگ نمک و سیب زمینی کوچولو انداختم

نمیدونم چ کنم خوشمزه بشه 

می‌دونم دنبه خوشمزه می‌کنه ولی نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابگوشت رو اینجوری میپزم 

گوجه و پیاز رو با گوشکوب برغی پوره پوره میکنم 

بهش نمک فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه میکنم 

میریزم تو قابلمه با اب به جوش که اومد گوشتشو اضافه میکنممیره که دوساعت اینا تو زودپز بپزه ابش باید کم باشه و غلیظ تا خوشمزه بشه 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

آبگوشتات کلا بی مزه میشه یا این بار مزه نداشته

شاید آب زیاد میریزی

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نخود گوشت چربی  رب   پیاز  و سیب زمینی چن تا کوچیک درسته(قاچ نکن)    با زردچوبه و فلفل و نمک      من همینا رو میزارم  انگشتاتم میخوری    بنظرم خیلی بهش همه چی زدی  محتویاتت زیاد بود

من گوشت رو با نخود لوبیا و دوتا پیاز بزرگ بدون نمک و ادویه میزارم میپزه.بعد از پختنش رب رو با روغن تفت میدم و ادویه و مرزه خشک و نمک میریزم.اگه گوجه و دنبه توش ریخته باشم درمیارم اونارم له میکنم میریزم تو آبگوشت .خیلی خوشمزه و لعابدار میشه

بنظرم اگه هی تند تند آب اضافه کنی بی‌مزه میشه

آبگوشت رو زود بار بذاری و آب به مقدار لازم بریزی که بعداً مجبور نشی آب اضافه کنی

نخود یک لیوان ، لوبیا سفید نصف لیوان ، یک عدد پیاز ، سیب زمینی یک عدد، گوجه دو عدد، رب دو قاشق ،شنبلیله یک سوم قاشق 

طرز تهیه: 

گوشت و نخود ، لوبیا سفید ، پیاز کوچیک ، زردچوبه و فلفل می‌ره تو زودپز

یک ساعت و نیم بعد: وقتی زودپز رو خاموش کردیم سیب زمینی و گوجه رو میریزیم ، بیست دقیقه بعد پوست گوجه هارو میگیریم میریزیم تو خورد کن بعد میزاریم تو شیر داغ کن تا آبش چیده بشه و در آخر یک قاشق روغن میریزیم و تفت میدیم و به زودپز اضافه میکنیم.

بعد دنبه ، رب ، شنبلیله ،نعناع، فلفل سیاه ، نمک ، عصاره گوشت بره الیت، و یه لیمو را با هم مخلوط کرده و به خورش اضافه میکنیم

این دستور رو امتحان کن ، خودم نوشتم خیلیییی خوش‌مزه میشه رد خور نداره😋👌🏻👌🏻

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!