2777
2789
عنوان

دزدای سر گرنده کارکنان دولتی

379 بازدید | 16 پست

رفتیم شهرداری برق بکشن برامون پول کارشناس و همه چی دادیم اومدن گفتن نمیشخ 

حالا دو ماه میریم میایم که اقا پول برقی که گفتی میکشی ولی ندادی پس بده میکه نمیدیم 

پسرعموم رفته استخدام بانک یک سال به بهانه کارآموزی رایگانه کار کرد حالا گفتن شما به درد نمیخوری حقوق اون یک سالم خوردن 

رفتیم مخابرات اینترنت مودم خونه وصل شه گفتن برای شما سیمتون فیبر نوری نیست میگم خب پول گرفتین پس بدین پول پس نمیدن 

دختر داییم رفته مشاور کنکور گرفته واسه کنکورش حالا چون فرزانگانی نیست ماهی دوتومن گرفته ولی جواب تلفنشم نمیده

خواهرم مدرسه جدید ثبت نام کردم مدرسه اشتباهی دوبار کارت کشید میگم پولو پس بده دوماهه میگه سیصد تومنم چیزیه هی میری میای میگم چیزی نیست چرا تو میگیری 

امیدوارم این پولا مریضی بشه به تنشون 

بشه مرگ عزیزشون 

بشه پول خاکسپاری و داغ دیدنشون

من تمام تلاشم میکنم قوی بشم و اشغالایی مثل اینارو بشونم سرجاشون 

گاهی حس میکنم این مرد نه همشون ولی اغلب یاد گرفتن مثل دولت اشغال بشن 

تابلو داری دروغ میگی ، این همه مشکل یه جا برای تو پیش اومدو تو هم همشو جمع کردی تاپیک زدی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

مردم دستشون تو جیب هم رفته .اونروز دعوام شد گفتم بد دولت و...میگید ولی مگه اونا گی هستند خود شماها هستید وقتی نظارت وجود نداره مردم فرصت پیدا می‌کنند ذات حیوانی خودشون رو نشون بدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تابلو داری دروغ میگی ، این همه مشکل یه جا برای تو پیش اومدو تو هم همشو جمع کردی تاپیک زدی

یه جان خودم دروغ نمیگم 

همه اش واس خودم پیش نیومده که 

بعدم وقتی یه دختر تنها بری بیای همه حقتو میخوان بخورن چون فکز میکنن ضعیفی درخواست دوستی بده رسید همه رو برام میفرستم 

وقتی میبینی درد دارم دودقیقه اومدم حرف بزنم خالی بشم 

نمک نریز رو زخمم

منم‌یه بار ۲ تومن دادم کلاس زبان

یه جلسه رفتم بعد دیگه نشد برم

گفتم هزینه یه جلسه رو کم کنید پولمو بدید بهم اما ندادن😐😐

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

مردم بهم رحم نمیکنن. همیشه میخوان تقصیر رو بندازن گردن دولت. انگار دولت آدم فضایی و از کهکشان دیگه اومده. نمیگن تک تک کسایی که تو ادارات هستن از همین مردمن، وقتی کار 

همو راه نمیدازن باعث میشه زندگی برای همین مردم سخت بشه.

همشم راست میگی این میگه بسپارید بمن درستش میکنم براتون  اون میگه بسپار بمن پولم میگیرن دست همشون تو یه کاسه هس بعد  پولم نقدی میگیرن که مدرکی دستت نباشه

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ