2777
2789
عنوان

خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 60 پست
حالا چرا با مشت 😃??

قشنگه دوسش دارم 👊👊👊

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت این قسم حرفها فقط و فقط افسردگی فرد رو بیشتر میکنه

نمیدونم منظورتون کدوم تاپیک هاست ولی توی مجازی هم زیاد نمیشه توقع داشت همه بیان هرنظر یا فکر مارو تائید کنن یا بیان همه مارو دلداری بدن هرکس با برداشتی که از تاپیک دارن نظر میدن 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1820173/از-خجالت-کشیدن-خستم

ok خوندم عزیزم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
نه عزیزم به دنیا اومدن یک انسان به یک جامعه مربوط میشه . این طرز فکر اشتباهه که فکر کنیم به خودشون م ...

این نظر شماست، اما بچه های زیادی از خانواده های اسیب دیده سربلند بیرون اومدن و بچه های زیادی از خانواده های اروم طوری بیرون اومدن ک کاش نمیومدن، دوباره میگم، شما اینجا یک موضوع از یک یا چند روز از یک خانواده رو میبینید و اولین چیزی ک بهش فکر میکنید اینه ک بچه میخواستن چیکار

واقعااااا زشته

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

اگر بخوای فقط خودتو خالی کنی وآروم بشی طبیعتا باید حرفاتو بزنی بعدم قفلش کنی.وگرنه بنظرت بقیه واسه تاپیک دردودل چکار میتونن بکن.چطور بگن که بهت گوش میدن درک میکنن ونگرانن حالا به هرعنوان چه واسه خودت چه بچه ت؟

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اگر بخوای فقط خودتو خالی کنی وآروم بشی طبیعتا باید حرفاتو بزنی بعدم قفلش کنی.وگرنه بنظرت بقیه واسه ت ...

والا منم زیاد تو تاپیکای درد و دل رفتم، ولی نه طرفو کوبوندم ن تصمیمشو برا بچه داری

لا اقل میتونین راجبه اتفاقی ک واس طرف افتاده بکوبینش، ن برا بچه ی تو شکمش

اگر حتی یک در ملیون، یک نفر با این حرفا بفکر سقط بچش بیفته، همه ی اون افراد تو این قتل شریکن

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
تاپیک زدن تو یه فضای عمومی یعنی داری خودتو درمعرض حرف وقضاوت هرکسی با هر فرهنگ وطرزفکری قرار میدی.رب ...

خو من ک نمیگم راجبه مشکلش نظر  ندن و قضاوت نکنن، ولی قرار نیس راجبه همه چیز نظر بدن

این نظر شماست، اما بچه های زیادی از خانواده های اسیب دیده سربلند بیرون اومدن و بچه های زیادی از خانو ...

گلم من خودم شخصا تا بحال به کسی مستقیما نگفتم چرا بچه آوردی ؟ ولی مثلا تو یه تاپیکی بود که گفته بود کیا از زندگی زناشویی شون ناراضین ؟ خیلیا اومده بودن گفته بودن زندگیمون جهنمه و فلان بعد تیکر بارداری هم داشتن . من مثلا اونجا کسی رو ریپلای نکردم ولی همینجوری کامنت گذاشتم نوشتم پس تیکر بارداری چی میگه ؟! خب وقتی کسی میاد میگه زندگیم جهنمه منظورش که یکی دو روز نیست که . یا مثلا خانمه میاد میگه شوهرم معتاده خیانت کرده و فلان اونوقت حامله هم هست قصد طلاق هم داره 😕 کلا مسئله ای هست که باید تو جامعه فرهنگش جا بیفته برا مردم که تا یک زوج آمادگی کامل نداشتن نباید بچه دار شن واقعا اشتباه بزرگیه . پذیرش یک اشتباه خودش خیلی ما رو به حل مشکل نزدیک میکنه عزیزم .

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
گلم من خودم شخصا تا بحال به کسی مستقیما نگفتم چرا بچه آوردی ؟ ولی مثلا تو یه تاپیکی بود که گفته بود ...

اینو هم در نظر داشته باش عزیزم که خیلی اوقات ما خودمون اشتباهات خودمون رو انکار میکنیم اینکه دیگران بیان بهمون اشتباهاتمون رو بگن شاید اولش برامون سخت باشه و اذیت بشیم ولی خیلی بهمون کمک میکنه که اشتباهاتمون رو بشناسیم و سعی کنیم برطرفشون کنیم

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
خو من ک نمیگم راجبه مشکلش نظر  ندن و قضاوت نکنن، ولی قرار نیس راجبه همه چیز نظر بدن

گفتم که،تاپیک بزنی در مورد زندگی شخصیت باشه مثل اینه که درو باز بزاری هرکی میخواد بیادتو..اگر یکی به من بگه بابام معتاده منو میزنه،من ناخودآگاه میگم طفلک مادرت یا خواهرکوچیکت.طبیعیه.نمیشه قضاوت دیگرانو مهندسی کرد.هرکس فکرش یه جایی میره😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
گلم من خودم شخصا تا بحال به کسی مستقیما نگفتم چرا بچه آوردی ؟ ولی مثلا تو یه تاپیکی بود که گفته بود ...

کسی ک زندگیشو جهنم میدونه اول باید زندگیشو بهشت کنه، کاری با اون ندارم

من تو تاپیکم از دعوای خودمو شوهرم گفتم ک سالی دو بار فوقش از این دعواها شاید داشته باشیم(قبلا زندگی منم جهنم بود، سه سال تلاش کردم ک بهتر شه) با یک مورد دعوا کسی حق نداره ب اونیکی بگه تیکر بارداریت چیه؟ من اگ تو تاپیک خودم ب عنوان خواننده میرفتم قطعا ب طرف میگفتم زندگی پستی بلندی زیاد داره، اگ همسرت همیشه اینطوریه ب مشاور مراجعه کن اما اگر این اتفاقات نادره تو زندگیت سعی کن کاری کنی از بین بره و الان هم ناراحت نباش و ب بچت فکر کن

من منتظر ی همچین کامنتی بودم ک یکم اروم شم

ولی امان از زنا

اینو هم در نظر داشته باش عزیزم که خیلی اوقات ما خودمون اشتباهات خودمون رو انکار میکنیم اینکه دیگران ...

مثلا اگ اشتباه طرف بچش باشه بهش گوشزد میکنین تا زودتر  بچشو بندازه؟ اشتباه داریم تا اشتباه

کسی ک زندگیشو جهنم میدونه اول باید زندگیشو بهشت کنه، کاری با اون ندارم من تو تاپیکم از دعوای خودمو ...

من اصلا به ایشون حق نمیدم.حرفش خیلی اشتباه بوده.اگر قصد بارداری داشتی وبا لحن بهتری بهت میگفت یه چیزی.اما الان پشیمونی یا فکر وخیال سودی نداره.در کل میگم بهتره اینجا درد ودل نکنی تهش همین میشه

گفتم که،تاپیک بزنی در مورد زندگی شخصیت باشه مثل اینه که درو باز بزاری هرکی میخواد بیادتو..اگر یکی به ...

خو فاز اونی ک میگه بچه واس چیه ، دقیقا چیه؟

اگ طرف سر این حرف بچشو بندازه گناهش گریبانگیر اون هم هس

والا منم زیاد تو تاپیکای درد و دل رفتم، ولی نه طرفو کوبوندم ن تصمیمشو برا بچه داری لا اقل میتونین ر ...

سقط که نه به هیییچ وجه من خودم مخالف سر سخت سقطم 😶 اگر هم حرفی زدم منظورم این بوده که طرف باید قبل از اقدام به فکر میبوده و این حرفا زده میشه برای اینکه در معرض دید افراد دیگه ای که شاید در همون شرایط هستن قرار بگیره که اگه واقعا میبینن مشکل دارن به فکر بیفتن و بچه دار نشن . بازم هر کس صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه . خدا کمک کنه به همه ♥️