2789
عنوان

خانما توی فامیل شوهر عزیزین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهرم اصلا تلاشی نکرد

ولی مادر شوهر و پدر شوهر و برادر شوهراش یجوری هواشوو دارن انگار دختر اوناست

ماهم هوای دومادمونو خیلی داریم🤣

بنظرم هرچی بیشتر بخوای تلاش کنی بقیه دوست داشته باشن بیشتر ازت سو استفاده میکنن

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

عزیز و ذلیل بودن در چشم اونا چه فایده یا آسیبی داره؟؟

ماله من جلو روم خم و راست میشن زیاد تو دست و پام نیستن اما دست سرم بدجور حسودیمو میکنن و میگن چیکار کردی زندگیت خوبه و شوهرت به حرفته و در کل غبطه میخورن اما شوهرم چندان هم اش دهن سوزی نیست

من تلاشی برای عزیز بودن نکردمولی نمیدونم چطور خیلی ازم تعریف میکنن همش به مادرشوهرم میگن قدر عروستو بدون خیلی خوبه و فلان،الانم یه ساله جاری دار شدم بازم مارو باهم مقایسه میکنن میگن من بهترم حالا از چه نظر نمیدونم چون من فقط یه بار خیلی کوتاه جاریمو دیدم و تمام.

وقتی سرت تو کار خودت باشه دخالت و فضولی و حرف بیار نباشیم همه عزیز هرجایی هستیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

من دریافتم برای عزیز بودن باید به میل اونها بشم و خدمت کنم

برای من استقلال خودم و رفاه خودم مهمتر بود بنابر این فکر نمیکنم انچنان عزیز باشم اما در ظاهر خوبیم

جاریم هردو مورد بالا رو رعایت کرد عزیز تره و اما بدبختتر

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی