2789
عنوان

با این برادرشوهر چیکار باید کرد

1 بازدید | 107 پست

لطفا آقایون نظر ندن با خانوما فقط کار دارم🙏🏻خواهرا شوهرم دوتا خواهر داره و یه برادر که با این برادرش رفت و امد زیاد داریم ۴۰ سالشه دو سال بزرگ تره از شوهرم زن داشته طلاق گرفته بچه نداره

ظاهرش خیلی مرتب و وضعش خوبه نگاهش میکنی میگی ادم بافرهنگیه و خیلی هم ادعاش میشه که حامی زنانه و اصلا آدم از دور ببینه فکرش هم نمیکنه که همچین ادمی باشه

از همون اول ازدواج انقدر آدم عجیبی بود هر دفعه نگاه میکردم میدیدم داره منو نگاه میکنه با یه نیم لبخند وسط جمع حتی وقتی اصلا حرفی چیزی نمیزدم که بخوام مرکز توجه باشم

همیشششه سعی کردم از این مردک دور باشم وولی هردفعه به بهونه ی مهمونی و دورهمی چون وضعشم خوبه و ریخت و پاش میکنه ما و فامیلارو میکشونه خونش و همین یک هفته پیش که خیلی دورهمی مفصلی راه انداخته بود نشسته بودم شوهرم رفت دستشویی بعد این بی شرف آروم جوری که بقیه نشنون گفت زن داداش راستشو بگو شما واقعا برادرمو دوست داری!!!!!!منم فکر کردم جواب ندم زشته گفتم اگه دوستش نداشتم که طی ۱۰ سال بهش متعهد نمیبودم اینجوری گفتم که خودش رو جمع کنه هیچی نگفت خندید حرفش منطور دار بود به نظر شما؟؟ الان من چیکار کنم نمیخوام دیگه بریم خونه این بد ذات متاسفانه شوهرمم خیلی به داداشش اطمینان داره و گول ظاهرشو خورده موندم بهش بگم یا نه

میگم اگه بهش بگم یه وقت دعوا و کتک نشه بلایی سر هم بیارن یا از نظر سیاست خانومانه از من یهو بدش نیاد؟؟ یا اگه نگم مجبورم همش با این رفت و امد کنیم و اصلا مرتیکه به خودش اجازه بده نزدیک بشه

خانومایی که کاربلدن از نظر سیاست خانومانه و همینطور منطقی لطفا راهنمایی گنید همه چیز رو در نظر بگیرید لطفا ببخشید طولانی شد🙏🏻🙏🏻❤️❤️

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا همچین جوابی دادی

کاش خودتو به خنگی می زدی یا میخندیدی می گفتی قد دنیا عاشقشم

یا خودتو به نشنیدن می زدی

کاری از دستت برنمیاد

نگاش نکن

کلا بی محلش کن حتی یه لحظه هم روتو بر نگردون سمتش

عزیزم تا میتونی بمونه بیار نرو خونشون

تونستی رفتی صدا رو ضبط بکن اگر خواست باهات حرف بزنه که بعدا مدرک داشته باشی

این دفعه هم که رفتین خیلی خیلییی سر سنگین باش و اصلا حتی نکاهشم نکن تا ببینیم چی میشه

نمیدونمچرا یهو بعد ۱۰سال باید این سوالو بپرسهشایدم فقط خواسته مثلا کنجکاوی کنهچقدر سختههه

انگار حرفه تو گلوش مونده بوده🥴چی بگم والا

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

نمیدونم

چرا یهو بعد ۱۰سال باید این سوالو بپرسه

شایدم فقط خواسته مثلا کنجکاوی کنه

چقدر سختههه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

عزیزم تا میتونی بمونه بیار نرو خونشون تونستی رفتی صدا رو ضبط بکن اگر خواست باهات حرف بزنه که بعدا مد ...

بعدش مدرک و چیکار کنم

مطمینا نگو دیوانه ای مگه اون میگه برادرم بد اهرش تو رو ببخشید بد و خراب میدونه هیچی فقط اصلا نگاهش ...

آره منم از این نظر فکر میکنم که نگم

بخدا اصلا نگاش نکردم همش

از کگوشه چشمم قشنگ معلوم بود داشت نگاه میکرد فقط بعصی اوقات نگاه میکردم یهو و برمیگردوندم نگاهم و

چرا من فکرمیکنم الکی حساسی

شاید یکم هیز باشه که تقریبا بیشتر مرد های مطلقه ی پولدار اینطوری هستند

ولی این آدم هزاران کیس دور برش هست با توجه به وضعیت مالیش نیازی به جلب توجه شما نداره

الکی حساس نشو

بهش توجه نگن

همصحبت نشو باهاش اصلا