لطفا آقایون نظر ندن با خانوما فقط کار دارم🙏🏻خواهرا شوهرم دوتا خواهر داره و یه برادر که با این برادرش رفت و امد زیاد داریم ۴۰ سالشه دو سال بزرگ تره از شوهرم زن داشته طلاق گرفته بچه نداره
ظاهرش خیلی مرتب و وضعش خوبه نگاهش میکنی میگی ادم بافرهنگیه و خیلی هم ادعاش میشه که حامی زنانه و اصلا آدم از دور ببینه فکرش هم نمیکنه که همچین ادمی باشه
از همون اول ازدواج انقدر آدم عجیبی بود هر دفعه نگاه میکردم میدیدم داره منو نگاه میکنه با یه نیم لبخند وسط جمع حتی وقتی اصلا حرفی چیزی نمیزدم که بخوام مرکز توجه باشم
همیشششه سعی کردم از این مردک دور باشم وولی هردفعه به بهونه ی مهمونی و دورهمی چون وضعشم خوبه و ریخت و پاش میکنه ما و فامیلارو میکشونه خونش و همین یک هفته پیش که خیلی دورهمی مفصلی راه انداخته بود نشسته بودم شوهرم رفت دستشویی بعد این بی شرف آروم جوری که بقیه نشنون گفت زن داداش راستشو بگو شما واقعا برادرمو دوست داری!!!!!!منم فکر کردم جواب ندم زشته گفتم اگه دوستش نداشتم که طی ۱۰ سال بهش متعهد نمیبودم اینجوری گفتم که خودش رو جمع کنه هیچی نگفت خندید حرفش منطور دار بود به نظر شما؟؟ الان من چیکار کنم نمیخوام دیگه بریم خونه این بد ذات متاسفانه شوهرمم خیلی به داداشش اطمینان داره و گول ظاهرشو خورده موندم بهش بگم یا نه
میگم اگه بهش بگم یه وقت دعوا و کتک نشه بلایی سر هم بیارن یا از نظر سیاست خانومانه از من یهو بدش نیاد؟؟ یا اگه نگم مجبورم همش با این رفت و امد کنیم و اصلا مرتیکه به خودش اجازه بده نزدیک بشه
خانومایی که کاربلدن از نظر سیاست خانومانه و همینطور منطقی لطفا راهنمایی گنید همه چیز رو در نظر بگیرید لطفا ببخشید طولانی شد🙏🏻🙏🏻❤️❤️