2789

برا کسی که ۴۰ کیلو اضافه وزن داره ولی قدس بلنده این چاقی بیشتر تو باسنشه و یجور چاق قشنگیه چاق رشت نیست میخوام بگم که چاق بی ریخت نیستم بدنمم ترک ندارع اصلا ولی رژیم برام سخته چون غذا خوردن برام خیلی لذت بخشه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از شخصیتت خوشم اومد مخصوصن جمله اخر امضات..

درمورد تاپیکتم من جات بودم رژیم میگرفتم اگ نمیتونی برو پیش دکتر تغذیه و..خیلیا رو دیدم بعد عمل فوت کردن،ت غذا خوردنم مطمئنن ب مشکل میخوری

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

رژیم همسایه ما اسلیو کرد انقد معده شو کوچیک کردن نمیتونست چیزی بخوره مرد

واقعا میگی ؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

من عمل کردم و لاغر شدم. در مجموع راضیم ولی همچنان میگم تا مجبوووور نشدی عمل رو انتخاب نکن. عمل سخته، ...

چقدر اضافه وزن داشتی چرا میگی تا محبور

چقدر اضافه وزن داشتی چرا میگی تا محبور

گفتم که. چون عوارض زیاده، دردسر داره. تو مدت کوتاه وزن زیاد کم میکنی پوستت شل میشه. و از طرفی اگه رعایت نکنی دوباره برمیگرده و نمیشه دوباره عمل کرد.

من ۵۰ کیلو کم کردم

گفتم که. چون عوارض زیاده، دردسر داره. تو مدت کوتاه وزن زیاد کم میکنی پوستت شل میشه. و از طرفی اگه رع ...

الان چقدر میتونی غذا بخوری؟