2789
عنوان

خانما توی فامیل شوهر عزیزین❓

1 بازدید | 57 پست

براتون مهمه که تلاش کنید و عزیز بشید و تعریف و تایید بگیرید؟(فامیل شوهر نه خانوادش)

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش هر کی تلاش کنه عزیز شه ذلیل میشه

باید خودت باشی

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

ببین اسی فامیل شوهر هرکاری کنی تف سربالایی ولی سعی کن فقط تو حاشیه نباشی و خودت و سنگین و رنگین و تو دل برو نشون بده ولی زیاد درگیرشم نشو چون حسود تو فامیل شوهر زیاد خیلی تو دید بری خرابت می کنن

اوایل برام مهم بود اما شد باعث سو استفاده بقیه

منم عقب کشیدم خودمو نمیشه بگم برام مهم نیس اما چون خودم ازشون متنفرم نمیتونم انتظار عشق داشته باشم

هردو حفظ ظاهر میکنیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اولا به همشون خیلی بهم احترام میزارن و خیلی با خانواده همسرم مچم،دوما من دوست ندارم واسه دوست داشته شدن به هر دری بزنم فقط من حد و حدودها رو رعایت میکنم در کنارش بسیار با احترام رفتار میکنم و بازخوردش هم میبینم همین

من دیدم عزیز شدن با چاپلوسی

زود گذر و خسته کنندس و پایدار نیست

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

نه خانواده اش عزیزم نه فامیل پدریش عزیزم ولی فامیل مادریش احترام میذارن برام

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم