2789
عنوان

ب خواهرم 6 گرم طلا دادم واسه مناسبتای مختلف

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی برا ازدواج اونا کادو طلا دادی خودت ازدواج کردی هیچی ندادن؟ حتی خواهرت؟

بله دقیقا

به بهونه های مختلف بعضیا که نیومدن اونهایی هم که اومدن کاسه بشقاب هایی که چون یا زشت بوده یا زیادی تو خونه شون رو برام آوردن

البته نه همه اونهایی که لیست کردم

یکی از خواهرامم من برای عروسیش چون پول نداشتم گوشواره های گوشمو که 5 گرم بود رو از تو گوشم درآوردم بهش هدیه دادم

اون چیکار کرد؟ یه دستبند به نازکی نخ قرقره بهم داد که 800 سوت بود

با اینکه نمیگم شرایط مالیش عالیه اما کلی طلا ملا داشت میتونست یه چیز بهتر بده

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بله دقیقابه بهونه های مختلف بعضیا که نیومدن اونهایی هم که اومدن کاسه بشقاب هایی که چون یا زشت بوده ی ...

حق داری کامل

محدود کردن ارتباط

ما همه مون تو زندگی هامون از این دست ادما داریم. من با خودم میگم وقتی برای تولد دختر خواهرم گوشواره دادم دو گرم خورده بودند. ببین من توقع طلا ندارم . نوقع هیچی نداشتم. ولی اگر رفتن برای این خواهر مجردم تولدش خرید کردن بهم برخورد. ی دونه شال هم برای من میگرفتن. بارها بهم ثابت میشد ک ارزش هدیه دادن ندارند اما هی میگفتم خواهرم هستن. الان دیگه ازتباطمو محدود کردم. همه اینچیزا باید دو طرفه باشه . دیگه برای هیچ کس خرج نمیکنم. نه این بقیه هم عادت کردند. بارها در مورد بقیه هم برام اتفاق افتاد. تو هم مث منی .تازه مناسبت های بعدی ازت دلخور هم میشن ک هدیه ندادی ک ب جهنم. برای خودت و زندکیت خرج کن.💓