2789
عنوان

لطفا لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 59 پست
خیلی ب چیزایی ک سطحیه واکنش تند و زننده نشون میده

پس معلومه روانش ناسالمه .پولش بخوره تو سرش ..اینبار برو بیرون و بهش نگو که رفتی .پرسید و هوار کشید .بگو شما .بگو برو شناسنامتوبیار .صفحه ی دوم شو باز کن .ببین اسم من توشه .خب نیست پس دهنتو گِل بگیر و خفه شو .صداتو نشونم .من فقط به پدر و مادرم توضیح میدم .جلوش وایستا بزار بفهمه .نمیتونه کنترات کنه .عروسک کوکیش و عروسک خیمه شب بازیش نیستی هر جور دلش خواست باهات بازی کنه ..این آدم چه حرفشو گوش کنی چه نکنی ذاتششش خرابه چون خودش داره هرز میره میترسه تو بفهمی و تو کوچه خیابون یا یه دختر دیگه ببینیش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

پس معلومه روانش ناسالمه .پولش بخوره تو سرش ..اینبار برو بیرون و بهش نگو که رفتی .پرسید و هوار کشید . ...

اره اتفاقا حس میکنم شیطنت داره 😔بقران قسم من از نظر ظاهری چیزی کم ندارم خیلیا میخوان ب من نزدیک بشن ولی من چشام کور این ادمه خب اگه اینو بهش بگم ک میره پشت سرشم نمیبینه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم ک دلسوزانه راهنمایی کردی دعا کن خوشبخت بشم و هرراهی خیرمه انتخاب کنم این روزا جز مردن ب ...

عززیز دلمی .در اولین اقدام فردا صبح برو سیمکارتت رو در بیار .سیمکارتی به نام مادرت بگیر .که دیگه ندونه تو روبازی روانی بده .و به خودت برس .تازه میفهمی دنیا هنوز قشنگه .میتونی دختر .این آدم تورواز دنیا سیر کرده .فکر کردی دنیا بدون اون معنی ندارع .نه عزیزم .قبل اون داشتی نفس میکشید زندگی میکردی بعد اون هم خواهی کرد .به اندازه ی جمعیت جهان آدمهایی هستند که بهت ارزش و احترام قاعل بشن و مثل ملکه باهات برخورد کنند نه مثل کلفت و نوکر و زیر دستشون

بهت بگم تو یا مامای آدمهای دور و برت بهشون این اجازه رو میدی که باهات مثل ملکه رفتار کنند به حریم خصوصیت ارزش قاعل بشن به انتخابات احترام بگذارند و باهات با احترام رفتار کنند .یا هم تحقیرانه باهات حرف بزنم برای نفس کشیدنت رفت و امدت تعیین تکلیف کنن و مثل برده باهاش برخورد کنند ؛کدوم بهتره تو زندگیت ملکه باشی یا کنیز ملکه !؟؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عززیز دلمی .در اولین اقدام فردا صبح برو سیمکارتت رو در بیار .سیمکارتی به نام مادرت بگیر .که دیگه ندو ...

قطعا دلم میخواد توی ارامش باشم و ی رابطه پر از عشق و اعتماد اما بااین ادم من توانایی جدا شدن ازشو ندارم توان ندارم ببینم کسی غیر از من کنارشه 😔یا کنارش خوشبخته دق میکنم

اره اتفاقا حس میکنم شیطنت داره 😔بقران قسم من از نظر ظاهری چیزی کم ندارم خیلیا میخوان ب من نزدیک بشن ...

ببین اتفاقا چون خوشگلی خودتو باید دست بالا بگیری نه که خودتو بکنی طعممه ی هر شغالی .به درک بره .آدمها میرن پس لیاقتشون .لیاقت تو این مرتیکه نیست ..

ببین اتفاقا چون خوشگلی خودتو باید دست بالا بگیری نه که خودتو بکنی طعممه ی هر شغالی .به درک بره .آدمه ...

چطور خودمو دست بالا بگیرم ؟ و اگه قرارشد کلا کنارش بزارم چکار کنم روزی هزار بار ب غلط کردن بیفته ک فلانی و از دست دادم

ببین اتفاقا چون خوشگلی خودتو باید دست بالا بگیری نه که خودتو بکنی طعممه ی هر شغالی .به درک بره .آدمه ...

من نمیخوام از خودم تعریف کنم من ی رشته تاپ میخونم اونم همکلاسمه،واقعا از نظر چهره خیلی ازش سرترم تنها تفاوتمون اوضاع مالیه ک عین پتک تو سرم میخوره 😔

قطعا دلم میخواد توی ارامش باشم و ی رابطه پر از عشق و اعتماد اما بااین ادم من توانایی جدا شدن ازشو ند ...

میتونی .گفتم الان حس معتادی رو داری که میخواد بیفته تو ترک و ترس داره و میگه ولش کن بی خیال به اذیت شدنش نمیارزه ..اینم جوری باهات برخورد کرده که فکر میکنی لیاقتته یکی چوب بگیره بالا سرت و تا بگی آ ب میخوام بزنه تو سرت و بگه حق آب خوردن نداری چون من میگم

فکر کن نامزد بودی داری جدا میشی .کدوم بهتره اینکه پدر و مادرت هر روز اشک و گریه جگر گوششون رو ببین و پیر شدن و غصه بخورن یا هم که خوشحال باشند دخترشون سفید بخت شده و بعد مرگشون دیگه غصه ی تنهایی دخترشون نمیخورد!؟

من نمیخوام از خودم تعریف کنم من ی رشته تاپ میخونم اونم همکلاسمه،واقعا از نظر چهره خیلی ازش سرترم تنه ...

چون پولداره باید تحقیر بشی !؟باید تحقیرت کنه ؟انقدر خودت رو بی ارزش میدونی ؟عزیزم هیچ پولی بی شخصیتی و بیشعوری طرف رونمیپوسونه و ماستمالی نمیکنه

میتونی .گفتم الان حس معتادی رو داری که میخواد بیفته تو ترک و ترس داره و میگه ولش کن بی خیال به اذیت ...

راستش این موضوع ک خیلی دخترا رو دیدم ب خاطر مال طرف میرن دعا میگیرن هزارجور سیاست ب کار میبرن اذیتم میکنه همش فکر میکنم ی جا کم گذاشتم یا عذاب وجدان دارم ک من نتونستم کاری کنم مثل دعا و..سیاست و...ک ازدواجیش کنم و ...اینا اذیتم میکنه شایدم خیلیا اینکارو نمیکردن اگه جای من بودن موضوع دوم اوضاع مالیشه اینا عذابم میدن ک موندم و سومیش اینکه نمیتونم هیچ شخصی رو کنارش ببینم دق میکنم

راستش این موضوع ک خیلی دخترا رو دیدم ب خاطر مال طرف میرن دعا میگیرن هزارجور سیاست ب کار میبرن اذیتم ...

میتونی عزیزم .کافیه بخوای .یعنی چی نمیتونم کسی دیگه رو کنارش تصور کنم .چرا آنقدر خودت رو در حد یه آدم لاشی پایین میدونی که فکر میکنی لیاقتت آدم لاشیه .مثلا درس خونده ای یعنی چی دعا و طلسم ..آدمها از چشم که بیفتن از قلب هم میافتم .دنیا بدون وجود هیچ آدمی تموم نمیشه .زندگی گریان داره ..زوخودت کار کن خیلی عزت نفست پایینه اعتماد به نفست پایینه .فکر میکنی هر کی پولدارتره یعنی باهاش خوشبختری

میتونی عزیزم .کافیه بخوای .یعنی چی نمیتونم کسی دیگه رو کنارش تصور کنم .چرا آنقدر خودت رو در حد یه آد ...

چکار کنم ک این همه ب قلبم اسیب رسونده جز جگرم کرده کاری کنم وقتی از دستم داد بگه فلانی و حیف از دست دادم