2789

مردا حتی بازگو کردن مسائل واقعی رو غر تلقی میکنن

واسه شما هم همینطوره؟

چطور غر نزنیم یا طوری بحرفیم که غر بحساب نیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از نظر زمانی بسنج ببین وقتشه بگی یا نه

مثلا طرف خسته است یا گرسنشه قندش افتاده حالا خانم میخواد همون لحظه زندگیشو درست کنه

بزار وقتی که غذاشو خورده خوابشم زده سرحاله

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

آره غر به حساب میاد برا اونا

ولی نمیدونم چطور باید مطرح شه

من هر مدلی بگم ناراحت میشه

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

شوهرم ی غر غروی به تمام معناست

یعمی قشنگ ۱ ساعت هر غر میزنه داد میزنه

ولی من اگ زیاد بحث ادامه بدم میگه تو خیلی غر میزنی حرف میزنی

خودشو نمیبینه متاسفانه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مشکل منم هست هوف

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

دقیقا

شوهرم همیشه بمن میگ تو خیلی منطقی هسی

بعد وقتی ی مساله رو که از نظرم مهمه بدون جنجال هم مطذح میکنم میگ غر میزنی

کلا فکر کنم مردا هرچی بضررشونه غر حساب میکنن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

مثلا یه مثال بزن چطوری میگی

من خودم از غر زدن بقیه خوشم نمیاد. دوست دارم رویکرد منطقی داشته باشن برای حل مشکل

نه فقط هی غر بزنن فلان چیز اینطوریه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

ببین اگه این حس رو بهش بدی که مسئول همه چیزایی که میگی اونه و باید درستش کنه آره غر زدن برداشت میکنه. ولی اگه از اول بگی فقط دارم تعریف میکنم و راه حل نمیخوام فقط بشین گوش کن بعدش بهتر کنار میان.

حتی اگه میخوای واقعا هم اون کاری انجام بده تقصیر گردنش ننداز. یه جوری وانمود کن که دوتاتون یه طرف هستین و مشکل طرف دیگه و اگه خودتم چندتا پیشنهاد بدی که نخواد زیاد به مخش فشار بیاره بهتره.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
دقیقا شوهرم همیشه بمن میگ تو خیلی منطقی هسی بعد وقتی ی مساله رو که از نظرم مهمه بدون جنجال هم مطذح م ...

دقیقا منم حتی اگه با حالت دعوا مطرح نکنم بازم خوشایندش نیست و غر بحساب میاد

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.