2789
عنوان

لطفا لطفا کمک کنید

155 بازدید | 59 پست

من ی نفر و خیلی دوس دارم اما برای ازدواج هنوز پیشنهادی نداده همش میگه تا اوضاعم اوکی شه من جونمم برااین پسر دادم کلی کار براش کردم و عاشقشم هیچ دعا نویس خوبی رو سراغ ندارین ؟

سوره فرقان ایه ۷۴ به نیتش روزی ۱۰ بار بخون

لایک

چو ایران نباشد تن من مباد🌷🇮🇷از همه متنفرم 🎀بنی ادم روی اعصاب یکدیگرند 🫂 اعتقادات خاص خودم رو دارم 🌬️👤!عشق وجود نداره ✅نماد من قو سیاهه🦢من سیندرلام💅🧚♂ عاشق عمو پلیس ها👮♂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو علاف نکن

اگه بخوادت میاد خاستگاریت همش بهانست

خودتو مچل نکن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
پس چطور یسریا عین من بودن با دعا ازدواجی کردن پسره رو

تا کی میخوای پول بدی و دعا بخونی تا بمونه تو رابطه .اینکه شرایط ندارم .الان ننم اوکی بده بعد بابام اوکی بده همششششش بهونه س..اگر عاشقت بودم یکراست با بزرگترش میاومد خواستگاری .خودتو علافش و عنتر منترش نکن .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

تا کی میخوای پول بدی و دعا بخونی تا بمونه تو رابطه .اینکه شرایط ندارم .الان ننم اوکی بده بعد بابام ...

گاهی اوقات اینقدر خودم ناراحت میشم ک من شبیه ب یسری دخترای دیگه عرضه ندارم ی دعا نویس خوب پیدا کنم و طرف ادم کنم 😔

تا کی میخوای پول بدی و دعا بخونی تا بمونه تو رابطه .اینکه شرایط ندارم .الان ننم اوکی بده بعد بابام ...

دوساله تقریبا با هم هستیم درمورد زندگیمون حرف میزنیم اما هنوز ی حرکت جدی نزده

پس چطور یسریا عین من بودن با دعا ازدواجی کردن پسره رو

منم دیدم

اینا شماره دعا نویسشونو به کسی نمیدن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
منم دیدماینا شماره دعا نویسشونو به کسی نمیدن

اما من کسی رو سراغ دارم کار ف.ال و شمع تراپیش عالیه انجامم دادم پیشش اما یهو امشب ی تاپیک درمورد دعا دیدم حسرت خوردم چرا من ندارم شمارشو

دقیقا نمیدونم چرا

پس دختر خوب این آقا رو رها کن اگر بخوادت میاد

گاهی اوقات اینقدر خودم ناراحت میشم ک من شبیه ب یسری دخترای دیگه عرضه ندارم ی دعا نویس خوب پیدا کنم و ...

اون اگر آدم بود قبل تو میشد عزیزم .وقتت انرژی و جوونی تا رونگذار پای همچین آدمی که بعد دو دستی میزنی تو سرت که خدایا غلط کردم .چرا من خواستم و تو به حرفم گوش دادی .کاش میمردم و این زندگی نکبتی رو نمیدیدم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو