2789
عنوان

تاپیک زن دوم

1 بازدید | 148 پست

آقا من الان تایپکش رو دیدم ولی قفل بود، باور نمیشه یسری کامنت هارو ک خوندم رو ی زن نوشته باشه😐 طرف داره خودش رو میکشه که بگه ن اون زن باید ب من متعهد میبود چون صرفااا همجنسمه ولی مردی که قانوننناا همسرشه کتبا و محضرا بهش تعهد داده ک متعهد باشه رو مقصر نمیدونه یا کمتر از ی زن غریبه مقصر میدونه😂 از نظرشون صرف همجنسش بودن از همسر بودن بالا تره!!!! البته این حاصل فرهنگ مرد سالارانه ای هست ک این ادما توش بزرگ شدن و باعث شده تو هر موضوعی زن رو مقصر اصلی بدونن، در حالی که مقصر صدرصدر خیانت اون مرد متاهله، اون زنی ک باهاش خیانت شده فقط ب کار دور از انسانیت کرده همین! هیچ خیانتی ب هیچکس نکرده! اصلا این موضع رو بپذیر ک یکسری زن هستن ک شغلشون روپسی گریه، خب شما میخواید با اونا چیکار کنید؟ بهتره ک موقع انتخاب ب تعهد مردتون دقت کنید ک مجبور نباشید کل زنای جامعه رو بخاطر هرزگی همسرتون تعلیم و تربیت کنید😂😆 البته بقول ی مشاوری ک میگفت همچنین ادمایی این حرفو میزنن چون نمبخوان ظلاق بگیرن و میخوان شوهرشون رو تبرعه کنن، خیلی راحت تره ک بگی ی ادم غریبه هیولاست تا کسی ک هر شب سرتو باهاش رو ی بالش میزاری!

الانم ممکنه منو ب نفر دوم بودن متهم کنید در حالی ک من ن تنها نفر دوم نیستم بلکه وجود نفر دوم رو تحمل نخواهم کرد و سیکتر اون مرد رو میزنم و لازمه این موضوع هم پذرش مقصر بودن مرده! اگه مرده من ادم باشه نمیفته دنبال زنای غریبه که حالا من بخوام دوره بیفتم تروخدا شنا محل بهش نزارین!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این خانم میدونسته آقا زن داره و با این آگاهی وارد زندگیش شده

از همه بدتر داره فاصله میندازه بین زن و مرد حتی دعوا کرده حق نداری بزا زنت خونه اجاره کنی نباید براش خرج کنی

این واقعا انسان؟؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دقیقا طرف نمیگ شوهرم باید به من متعهد میموند به هرحال اون تعهد داده میگه وایزنه خونه خراب کنه وای تقصیر زنس.تو فک یه زن بیاد به شوهرت اس بده و....این وظیفه شوهرته که اجازه نده و حد و مرز داشته باشه.صورت مسلرو پاک میکنین و فکمیکنین حل شده.

قبله دو عالم هستم

مقصر شوهرشه اومدیمو زن دوم اصلا شغلش این باشه کلاه بردار باشه

اره صد البته که مرد مقصر

ولی اینجوری هم ک ایشون میگه. انگار اون خانم صيغه شده معصوم و بیگناه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

این خانم میدونسته آقا زن داره و با این آگاهی وارد زندگیش شدهاز همه بدتر داره فاصله میندازه بین زن و ...

اون زن اصلا فرض کن از این کارلذتمیبره یا شغلش همین.شوهر تو مگه نمیدونهزن داره؟؟مگه نمیدونه متعهد؟مگه نمیدونه چ وظایفی نسبت به تو داره؟؟همش از اول تا اخر تقصیر شوهرته.

قبله دو عالم هستم

مشخصه مقصر اصلی اقاسولی خانمی هم که میدونه طرفش متاهله یه لجنه

اون فقط ی کار ب دور از انسانیت کرده، ولی هیچ خیانتی نکرده، چون تعهدی ب ی زن غریبه نداشته! کسی ک ب اون زن خیانت کرده اون مردیه ک زنا اندازه زنه ازش بدشون نمیاد😆