مرده شور سان سیف و ببرن تو همین سایت بهم گفتن اینترنتی خریدم اومد دیدم مثل صابون روش زده استیک ضد افتاب اه کلی پولشو دادم
آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استیک یعنی چی؟من چندسال سان سیف استفاده میکنم عالیه
مثل صابون باید بکشی رو پوستت خودم اولین بار دیدم اصلااا خوشم نمیاد دوباره باید بخرم
آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی
من دو سه ساله پیکسل میزنم بی رنگش و برا من جواب بوده
لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو میبینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
نه عزیزم میگم دقیقا شبیه صابون باید بکشی رو پوستت فکر کن صابون و بکشی رو پوستت نمیدونم چه کوفتیه حیف پولم حروم شد