2789
عنوان

بیاین از غیرتی شدن شوهراتون بگید

585 بازدید | 98 پست

ب حرفشون گوش میکنید یا نه راسته میگن مرد و هذجور از اول زندگی بار بیارین همونه

و همسراتون رو حجاب خاهرشونم گیر و غیرتی هستن یا فقط نسبت ب شما اینجورین

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه به خواهر مادرش کاری نداره

البته که ما تو مسئله حجاب هم نظریم

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

کاش اینو همه بفهمن غیرت یک حسی که زن و مرد دارن و به معنای مراقب است و هیچ ارتباطییی به محدودیت تو هیچ زمینه ای نداره

زن خودش انسانه عقل داره و شخصیت مستقل داره و خودش صلاح میدونه و تصمیم میگیره چه مدل پوششی و رفت امد و و ....داشته باشه نه هیچ کس دیگه ....

لطفا اگه کسی معتقده که ساده ترین حقوقت هم باید دست مرد باشه و اون تصمیم بگیره ریپلای نکن با احترام 🌹

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂🚶♀️

غیرت رو تو چی میبینید؟

مثلا من وقتی ناراحت باشم بشدت عصبی میشه

پشتمه و حمایتم میکنه نمیذازه کسی ناراحتم کنه

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

خونشون داشتم ظرف میشستم یهو دیدم پشتم وایساده میگه تو چرا دو ساعت وایستادی پای سینک نمیخواد بیا بشین ...

خونشون بودم با زن داداشش داشتم ظرف میشستم اومد به اون چیز گفت،گفتم راحتم عزیزم ولی میتونی بوسم کنی انرژی بدی اومد بوسم کرد رفت

واقعییی

تو مسائل حجاب و پوشش کلا آزادم گذاشته

ولی به شددت مرد مسئولیت پذیر و مهربون و درستیه

غیرتو من تو این چیزا میبینم نه تذکر پوشش و لباس🤍

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍