2789
عنوان

بیاین از غیرتی شدن شوهراتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 98 پست

جوری نمیپوشم بد باشه ولی گاهی حسودی میکنه و میگه😂

با خواهرش کاری نداره اون ازدواج کرده و ربطی به همسر من نداره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

خونشون بودم با زن داداشش داشتم ظرف میشستم اومد به اون چیز گفت،گفتم راحتم عزیزم ولی میتونی بوسم کنی ا ...

😂😂😂😂این واقعیه اخه نوشتی تخیل

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مجردم 😐

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

غیرت رو تو چی میبینید؟مثلا من وقتی ناراحت باشم بشدت عصبی میشه پشتمه و حمایتم میکنه نمیذازه کسی ناراح ...

دقیقاا معنی درست غیرتت اینه🤝🤝

ماسیمو مام تعریف از خود نباشه اینجوریه 🤣

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

جوری نمیپوشم بد باشه ولی گاهی حسودی میکنه و میگه😂با خواهرش کاری نداره اون ازدواج کرده و ربطی به همس ...

همسر من خیلی شدید گیر میده بهم عینک دودی هم حق ندارممممم بزارم حتی

حجاب خواهر شوهرت به شوهرت هیچ ربطی نداره نه شرعا و نه قانونا و اینکه خواهرشوهرت به شوهرت نتوپیده بنظرم تا الان لطف کرده

من غیرت رو حساست روی حجاب معنی نمیکنم غیرت از نظر من یعنی اینکه شوهرم هوام رو داره نمیزاره ناراحت بشم یا هیچوقت من رو دلخور نمیکنه ، همیشه خواسته هام رو برآورده میکنه

نه شوهرم نه برادرم و نه پدرم هیچکدوم روی حجابم حساس نبودن و همسرم هم هیچوقت روی پوششم حساس نبوده و منم هر لباسی چه پیراهن چه دوبنده چه دکلته دلم بخواد میپوشم

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

خواهر نداره

آرایش کردن اصلااا روش غیرت نداره رژ قرمز هم میزنم چیزی نمیگه.

تیشرت لش می پوشم آستیناش تا روی آرنج باز هم چیزی نمیگه .

رنگ و ناخن و... هم خو اصلا .

مانتو کوتاه براش مهم نیس .

شلوار بلند براش مهمه که پاچم بیرون نباشه البته خودمم از شلوار نودی خوشم نمیاد.

بیرون رفتن برا خرید و دکتر و بازار گردید تنهایی هم حساس نیس .

حرف زدنم با بقیه غیرتیه😂 ببین کلا میگه فقط خیانت نکند دیگه هیچی مهم نیس .

حتی میگم واییی پسر فلانی خیلی خوشگله کراشم روش😂چیزی نمیگه . فقط حرف نزنم با بقیه شلوار ۹۰ نپوشم . خیانت نکنم.

آها راستی یه دور مهمون داشتیم می خواستن شب نشینی کنن تا صبح من ۱۲ رفتم بخوابم . خوابم نبرد دیدم ساعت یک شلوارم رفته بالا اومده شلوارم رو آورد پایین لامپ خاموش کرد رفت.

اوایل نمیزاشت شلوار کوتاه یا مانتو کوتاه بپوشم بعد خواهرش دیدم میپوشه گفتم پس منم میپوشم و تو نمیتون ...

من بهششش میگم میگه خاهرم ب من چه تو نباید کنی خاهرش سرلخت عکسسس میزاره اینستا من حق ندارم عکس تکی بزارم

اولا خیلی بخاطر تیپم حرف خوردم حتی کتک ولی کم نیاوردم ب شدت غیرتی ولی دیگ کم اورد البته سید هم هست خاهراش محجبه بودن دیدن من مانتویی ام کم کم چادرو گذاشتن کنار الان تیپای میزنن من جلوشون کم میارم نیم تنه جلو باز از وقتی من عروسشون شدم انگار ازادی ب خونشون اومد با اینک من صدسال یبارم نمیرم خونشون ولی از حرصش گف خاهرام از تو یاد گرفتن حالا من بی حجاب نیستم فق مانتویی ام و بروز ن از این جلف ملفا

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇