2789
عنوان

بیاین از غیرتی شدن شوهراتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 98 پست
شوهر خاله زنک که خیلی چندشه اصلا وایب مردونگی نمیده منطورم ازون ادماس که میشینن غیبت میکنن حرف میبرن ...

نه حرف بیار ببر نداره اصلا ولی مثلا مادرش از اون آدماست حرف در بیار این اصلا نمیزاره به من چیزی بگه خودش جوابشو میده از این نظر خیلی خوبه واقعا....مثلا چند روز پیش مادرشوهرم گفته نوبتی بیایین خونه منو تمیز کنین اینم گفته کارگر بگیر پولشو بدم اونم گفته زنت بیکاره اینم باهاش قهر کرده و جوابشو نمیده دیگه

یعنی جلوی پدر و برادر هم نباید شلوارک پات باشه؟ خب اونا که محرمن که

ن نمیزاره با داداشم میام شوخی کنم مثلا ب شوخی ب دادشم میگم خفه بابا میگه بهم مودب باش شوخی نکن

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا خوبه پایه غیبت باشهمن میام با شوهرم غیبت کنم، یه ساعت میگم این اینجوری گف اون اونجوری کرد اخر ...

اخه جلوه خوبی نداره مرد باید سرش تو کار باشه ما تو فامیل مردای اینجوریو خیلی بد میدونیم

ن نمیزاره با داداشم میام شوخی کنم مثلا ب شوخی ب دادشم میگم خفه بابا میگه بهم مودب باش شوخی نکن

ای مادر

بیا نیمه پر لیوانو ببین حتما میخواد با ادب دیده بشی جلو همه🤣

اخه جلوه خوبی نداره مرد باید سرش تو کار باشه ما تو فامیل مردای اینجوریو خیلی بد میدونیم

ما هم خییلی بد میدونیم تو فامیل

ولی باحاله😂

من حتی شوهرم بیرون یه مسائل خیییلی حساس و جنجالی پیش میاد براش با بقیه مثلا، میاد خونه منتظرم یه چیزی بگه اصلا انگار نه انگار هی میپرسم چخبر؟ میگه هیچی سلامتی منم میمیرم از فضولی🤣نمیتونم هم مستقیم بپرسم

من مشاوره رو خیلی پیشنهاد میکنم ولی خب جای مطمئن برو خیلی از مشاورا فقط دنبال پولن و هیچ راه حلی نمی ...

حتما قراره بریمم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

🥲🥲🥲🥲دوسش دارم بخدا ولی هرجا رفتم بذا کارررر ب مشکل خوردم این راضی نیسسسس و میفهمه میخنده فالورام ...

به نظر من این دوست داشتن و حساس بودن نیست

استاتر حتما پیش مشاور برو شده خودت تنها هم بری ولی برو

این واقعا مریض بودنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.