2789
عنوان

بیاین از غیرتی شدن شوهراتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 98 پست
همسر من خیلی شدید گیر میده بهم عینک دودی هم حق ندارممممم بزارم حتی

وا چرا مگ چه اشکالی داره

اخه الان پوشش ها مثل هم شده یا چادری هستن یا نیستن

هرکی هر جور بخواد هستش...

مذهبیش هم عینک دودی میزنه و عباها و چادرهای شیک تنشونه آدم کیف میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش اینو همه بفهمن غیرت یک حسی که زن و مرد دارن و به معنای مراقب است و هیچ ارتباطییی به محدودیت تو ه ...

من نمیگم که مرد حق داره به زن بگه چی بپوش چی نپوش، ولی معتقدم زن و شوهر میتونن تو خیلی از مسائل نظر بدن برای همدیگه و به نظر هم احترام بزارن و این کاملا دو طرفه هست

من خودم هم شاید از مدل لباس همسرم ایراد بگیرم بگم دوست ندارم اینو بپوشی... چه اشکالی داره؟

وا چرا مگ چه اشکالی دارهاخه الان پوشش ها مثل هم شده یا چادری هستن یا نیستنهرکی هر جور بخواد هستش...م ...

میگه حساسم ارایش نمیزاره کنم فقط کرممم میزاشت بزنم اونم در حد کممم چون خودم گتدمی رو ب روشنم رژ ک نههه ازم میگرفت ببین تیپم مث دهه 40کرده بود منه 22ساله رو جلو پسر ابجیشش کلاس5از صب تا شب مانتو و جوراب شال تا پیشونی داشتم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من بهششش میگم میگه خاهرم ب من چه تو نباید کنی خاهرش سرلخت عکسسس میزاره اینستا من حق ندارم عکس تکی بز ...

نه اتفاقا خودش گفت الان میگی خواهرت پوششش اینجوریه بعد من گیری میدی منم گفتم آره دقیقا درست حدس زدی .خانوادتون کلا آزادن منم آزادم پس سعی نکن با غیرت بی جا هم منو اذیت کنی هم خودتو

خواهر نداره آرایش کردن اصلااا روش غیرت نداره رژ قرمز هم میزنم چیزی نمیگه. تیشرت لش می پوشم آستیناش ت ...

فقط با بقیه حرف نزنی؟

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

حجاب خواهر شوهرت به شوهرت هیچ ربطی نداره نه شرعا و نه قانونا و اینکه خواهرشوهرت به شوهرت نتوپیده بنظ ...

ن شوهرم ب خاهرش گیر نمیدههه فقط نسبت ب من بددله

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من بهششش میگم میگه خاهرم ب من چه تو نباید کنی خاهرش سرلخت عکسسس میزاره اینستا من حق ندارم عکس تکی بز ...

راست میگه واقعا خواهرش به شما مربوط نیست

از نردبون بقیه بالا نرو

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

همون لایک هم بعضیا نمیکنن

فدای سرت شعورشون میرسونن

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین