2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد الانم از سرکار اومده عصبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 270 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نشونش نمیدم به بابام میگم باش حرف بزنه اگه قبول کرد بنامم بزنه که مطمئنم بابام کاری میکنه قبول کنه و ...

ای وای دختر تو رسما داری با یه دیوونه زندگی میکنی .تروخدا حیف جوونیت نیست با یه همچین آدمی گذاشتی .تو که خانواده ی به این خوبی داری چرا از جداشدن میترسی .چقد حالم بد شد واسه تون.خیانت بهت کرده با یه زن سن دار اونم زن داداشش و اینطور رفتارا ،دقیقا دلت به چه چیزی تو این زندگی خوشه

بااین مدارکی که دستمه میتونم حضانت بچهامو بگیرم؟؟؟ اگه با بچها بدرفتاری کنه یواشکی فیلمشو بگیرم شدنی ...

آره میشه فک کنم .تروخدا هر طور شده خودتو از این باتلاق نجات بده .من خیلی کم پیش میاد پیشنهاد طلاق بدم ولی واقعا شوهرتون یه روانیه به تمام معناس

همینکارو میکنم من بخاطر بچهام سکوت کردم که کتک نخورن که جلوشون لخت نشه چون هرچی میشه سر بچهام خالی م ...

ان شالله که همه چه به صلاح شما رقم بخوره به خدا توکل کن،الان حرم امام رضا هستم،براتون دعا میکنم

وقتی شرط گذاشتم قبول کرد بعد که گفتمش چرا زدی زیر همچی به چ حقی گفت برات میزارم گفتمش مگه ۱۰ ۲۰ گرمه ...

اره عزیزم حق داری

پیش مشاور برو اگه خیلی اذیت میشی که بگه چطور باهمسرت رفتار کنی بی تاثیر نیست

حق من این نبوداحساس حماقت میکنم دست پیشو گرفته که پس نیوفته از دار دنیا چن تیکه طلا داشتم که اونم با ...

باپوست وخونم درکت میکنم منم همین بلاسرم اومد سرماشین خریدن بهم میگفت طلاهاتو ندی یکاری میکنم ازهمین پنجره خودتو بندازی پایین منم طلاهامو دادم هرچی خریده بود جز حلقه ولی نه فراموش میکنم نه میبخشمش