2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد الانم از سرکار اومده عصبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 270 پست

هر ادمی ی ظرفیتی داره من واقعا دیگه دارم از خودم میترسم سر تا پا از عصبانیت دارم میلرزم

دیگه کنترلی رو خودم ندارم بزورررر جلو خودمو گرفتم

دیگه واقعا شورشو در اورده

اصلا هم خجالت نمیکشه انگار نه انگار فقط میگه طلاهاتو میزارم به مرور

اگه بدونی چ حالی دارم 😔

مشکل از انجا شروع میشه که فکر میکنیم زندگی با گرو کشی کنترل میشه و همش دنبال پشتوانه ایم برا خودمون در صورتی که واقعا مسایل مالی اهمیت نداره.فقط آدم بودن مهمه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم کپی هم بگیر این آدم بیشرف هر چیزی ازش برمیاد و این کپی رو هم حتما قایم کن تو خونت نه ها توی خو ...

ویس و کلی عکس و چتاشونو دارم

حتی مکالمشونو دارم اونموقه برنامه ضبط نصب کردم تو گوشیش مخفیش کردم که متوجه نسه بعد انتقال دادم به گوشیم

کلا نمیتونه انکار کنه همچی هم واضحه

از این چیزا هم خبرنداره نمیدونه که مدرک دارم

مشکل از انجا شروع میشه که فکر میکنیم زندگی با گرو کشی کنترل میشه و همش دنبال پشتوانه ایم برا خودمون ...

خودمم همین فکرو میکردم ولی بعد که دیدم خیانتکاره و پررو هستش احساس تنهایی کردم تپش قلب گرفتم

من خیلی خوشگلم خیلی بخودم میرسم جوونم هیچی کم ندارم هیکلمم خوبه اما وقتی بعد زایمان بهم گف اگه چاق بشی فلان میکنم و بهمان میکنم دیگه اون ادم سابق نشدم همیشه ترس از دست دادن بچهامو داشتمو دارم

شوهرم میخواست اعتماد بنفسمو بگیره و صفرم کرد که بگه دیگه هیچی از خودت نداری من اینو به وضوح از حرفاش فهمیدم کاش مث من بی ریا بود دلش صاف بود کاش حیله گر نبود کاش خیالم راحت بود از بابتش.

خب بری نشونش بدی که از دستت میگیره پاک میکنه دختر

نشونش نمیدم به بابام میگم باش حرف بزنه اگه قبول کرد بنامم بزنه که مطمئنم بابام کاری میکنه قبول کنه

ولی مطمئنم بعدش بامن لج میکنه یا پیش بچها خودشو لخت میکنه که حرصمو دربیاره از این بابت مطمئنم

میدونم باور نمیکنین باورش سخته اما یبار پیش دخترم کل لباساشو در اورد تو خونه میچرخید منم دستمو رو چشای دخترم میزاشتم یا میبردم تو اتاق عمدا میومد دنبالمون که حرصمو در بیاره

رابطه الانتون با هم چطوره؟

همیشه سکوت میکردم که بدرفتاری نکنه با بچها

یوقتایی درو روشون قفل میکرد یا ریموت باخودش میبرد بچها تی وی نگاه نکنن یا لخت میشد

منم بخاطرشون دم نزدم

من انگار ترسوام انگار جسارت اینو ندارم برم اگه بچهامو بهم ندن چی ؟ فق از این میترسم