2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست
هیچ راهی ندارم همه خواهرشوهرام دستشون توی دعا هست مادرشوهرمم بدتر از اونا من میترسم از دعا هر چقدرم ...

نمیدونم کی بود فکر کنم یکی از کاربرای همین سایت بود میگفت انقد توکل و ایمانش به خدا همیشه محکم و قوی بوده که دعا روش اثر نمیکرد و اینو خود دعانویسه هم گفته بوده بهشون

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی مراقب باشید .دوران عقدتون رو بلند تر کنید.داماد رو بیشتر محک بزنید.این تصور که فکر کنید همسر شما از آسمان پایین افتاده غلطه .همسر شما نسبت خونی با این طایفه داره .بسیار آگاه و ه شیار باشید .خوشبختی حق شماست صبور باشید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

هیچ راهی ندارم همه خواهرشوهرام دستشون توی دعا هست مادرشوهرمم بدتر از اونا من میترسم از دعا هر چقدرم ...

عزیزم شاید یه اختلال روانی ژنتیکی دارن تو گذاشتی پای بی ادبیشون

یا خدااااااا

ترسیدم به جای تو

شوهرت چی اون چی میگه ؟؟

میتونی با همچین شرایطی زندگی کنی تو یه فضای سمی و

پر تنش ؟؟

الان عقدین اینجوریه پسون فردا میخوان چی بگن

خوب فکراتو کن اگه توانایی یه زندگی پر تنش و پر از حرف مفت رو داری بسم اله اگه نه تا الان زوده خودتو نجات بده

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

😐😐😐 شمام میشینین نگاه میکنین اره؟؟!

اونوقت شوهرت این وسط نقشش چیه که خونوادش زنگ میزنن فوش میدن؟

دلیل اینکاراشون چیه؟؟

اگر همسرتون طرف شماست و به اونها رو نمیده و درش میبینین که بعدها رابطش رو با خانوادش کلا قطع کنه ادامه بدین، وگرنه حتما با یک مشاوره خبره مشورت کنین برای ادامه این رابطه ، چون قطعا فردا توی زندگی به مشکل بر میخورین با این تفاسیر

ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این ،بعد ازین میزان خود شو تا شوی موزون خویش....

عزیزم اصل قضیه اینه که همسر من حکم شوهر داشته برای مادر شوهرم چون پدر شوهرم خیلی ساله فوت کردن مامان ...

پس حسادته

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

یه سوال ازت بپرسم وقتی اینجوری برا مطلقه شدن یه دختر ۲۰ ساله دوسال هست دارن همه کاری میکنن و .....وق ...

پنج سال دیگه به حماقت الانت لعنت میفرستی ، ارزو میکنی زمان به عقب برگرده تا ازدواجو بهم بزنی

اگه از این پسره پخمه که نمیتونه یکی بزنه تو دهن ننش جدا نشی فردا روزی همین اقا بدترین بلاهارو سرت میاره

فقط بپا بچه دارت نکنه که پابندت کنه به زندگی و نتونی کاری کنی

مادرشوهری که به عروسش فوشای رکیک بده پسرشم بدتر از خودشع

وای وای ،آدم چه چیزایی میشنوه...

بجایی که خوشبختی پسرشو بخاد چه نفرینایی میکنه...

ان شاالله برگرده ب خودش ...

خدا جای حق نشسته..

نگران نیاش...

واگذارشون کن ب خدا...

همسرت بیچاره دلم سوخت واسش ک تو چه خانواده بیشخصیت و بیشعوری بزرگ شده...

اگر واقعا همسرتو دوس داری،حرف اونا واست مهم نباشه..

شما بودین چیکار میکردینچه دعایی بخونم چه ختمی بزارم که اینقدر خودشون تو گرفتاری هاشون نابود بشن که م ...

هر روز سه بار صبح و سه بار شب این رو بخون:

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.

معنیش:

خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوي خود _ كه هر كس را بخواهي در آن قرار ميدهي _ قرار بده!

اینطوری از شر و بلاها در امان میمونی انشاءالله

من عروس بزرگه هستم شوهرم از اول با مادرش سرده و بیشتر بابایی هست ولی پسر دومی خیلی وابسته به مادرشه ...

واکنش پدر شوهرت چیه؟

چجورین این مادر پسر؟

یعنی پسره دلش زن نخواسته؟

💔💔

دختر تو بااین مشکلات چرا از ذکر یونسیه کمک نمیگیری؟! خیلی عالیه