2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست
اسی انشالا ک حرفی میخام بزنم درست ازاب درنیادولی همون شوهر خوش خوشونه اولش اب هاازاسیاب بیوفته گوشت ...

اره دقیقا منم همین نظر رو دارم آقا هم داخل همون خونه بزرگ شده و ممکنه به این چیزا اعتقاد داشته باشه

اسی جان اصل قضیه رو بگو بلکه بتونیم راهنمایی کنیم

بیشعوریشون که مشخصه ولی بی دلیل کسی به عروسی پسرش نفرین نمیکنه قطعا یه موضوعی این وسط پیش اومده

بعدم چرا دوره عقد رو اینقدر طولانی کردی؟

تو این مدت چطور باهاشون ساختید؟

شوهرت چطوره؟؟ شبیه اوناست؟؟

و کلی حرف دیگه ......

بشین با خودت سبک سنگین کن اگه به زندگی با شوهرت میارزه زودتر جمع کنید برید سر زندگیتون و اگه نمیارزه که از الان جلوی ضرر رو بگیری منفعت کردی

خوشبخت باشی انشالله

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ راهی ندارم همه خواهرشوهرام دستشون توی دعا هست مادرشوهرمم بدتر از اونا من میترسم از دعا هر چقدرم ...

بابا ول کن

این دعا روواسه خودت دیوار نکن

بالاتر گفتم به چیزای اصلی فکر کن و یه تصمیم عاقلانه بگیر

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اسی جان اصل قضیه رو بگو بلکه بتونیم راهنمایی کنیم بیشعوریشون که مشخصه ولی بی دلیل کسی به عروسی پسرش ...

عزیزم اصل قضیه اینه که همسر من حکم شوهر داشته برای مادر شوهرم چون پدر شوهرم خیلی ساله فوت کردن

مامانش از روز اول با من لج بوده و حسادت داشته و ....جوری که علنا به همه گفته باید مطلقه شدنش رو ببینم تو ۲۰ سالگی که جیگرم خنک بشه

اشتباه منو نکن بخدا همون شوهرت بعدا هی میگه مامانم اینجوری مریضه نمیفهمه چی میگه تو ولش کن و اونا هم ...

جمله هات رو بادرد خوندم کاش میشد برای ماهای ک میدونیم چی درست فقط توان درست کردنشو نداریم خدایه کاری کنه😔🫂

اسی جان اصل قضیه رو بگو بلکه بتونیم راهنمایی کنیم بیشعوریشون که مشخصه ولی بی دلیل کسی به عروسی پسرش ...

متاسفانه یه سری سودجو به اسم دعانویس کلی دروغ میگن مثلاً آدما رو به جون هم میندازن با دروغاشون

اره دقیقا منم همین نظر رو دارم آقا هم داخل همون خونه بزرگ شده و ممکنه به این چیزا اعتقاد داشته باشه

بنظرم خونواده اسی مث ماهانیس پشت اسی درمیان کاش اسی اگ واقعن ۱۰۰درصد مقصراونا هستن ی کاری کنه ک بعدهاپشیمون نشه

شما بودین چیکار میکردینچه دعایی بخونم چه ختمی بزارم که اینقدر خودشون تو گرفتاری هاشون نابود بشن که م ...

مگه نشنیدی ظالم همیشه سالم بنظرم خودت باید خودتو ازاین باتلاق دربیاری همع دارن میگن اون شوهرمث خونوادش مث مادرش بازم خودت میدونی

عزیزم اصل قضیه اینه که همسر من حکم شوهر داشته برای مادر شوهرم چون پدر شوهرم خیلی ساله فوت کردن مامان ...

شوهر منم همينه و همين بود

خانواده بي ابرو بد چيزيه

يعني علنا ميبينم ميگن فلاني عروسشو مثه سگ پرت كنه بيرون

تو خواهي نخواهي الان متوجه نيسي شوهرتم از هموناس مطمئن باش

قبه دعوا طلاق و سرو صدا و خيلي چيزا براشون ريخته از طرفي مردي كه حمايت برا طلاق بشه ديگه واويلاس

شوهر خواهر شوهرم مثه چي از خواهرشوهرمو مادرش ميترسه جرعت نداره خونه مادرش بره

بعد شوهر من بياد خونه ما ( البته كه چند ساله با پدر مادرم قهره) مادرش قيامت ميكرد اين زن زليله همش در كو ن زنشه وووو

اينا درست بشو نيستن خودتو نجات بده

بنظرم خونواده اسی مث ماهانیس پشت اسی درمیان کاش اسی اگ واقعن ۱۰۰درصد مقصراونا هستن ی کاری کنه ک بعده ...

چیکار میتونم بکنم

ما کاری بهشون نداریم و ارتباطی نداریم اونا ماهی یکی دوبار تنش و بحث و ...راه میندازن و میگن جیگرمون خنک شد اشک دختره در اومد

علنا به خودم مادر شوهرم گفت جیگرم خنک شداشکت در اومد و رفت خوابید

شما بودین چیکار میکردینچه دعایی بخونم چه ختمی بزارم که اینقدر خودشون تو گرفتاری هاشون نابود بشن که م ...

چقدر منی

دقیقا شوهر منم برای مادرش حکم شوهر داره

دوست داره با شوهر من بره سفر بره بیرون دوس داره باهاش تنها باشه

هییی این زندگی خیلی وحشتناکع وقتی ازدواج کردی میفهمی که تو زن دومی و اون زن اول

برای من اینجور بو.د

عزیزم اصل قضیه اینه که همسر من حکم شوهر داشته برای مادر شوهرم چون پدر شوهرم خیلی ساله فوت کردن مامان ...

خب چرا اومده واسه به اصطلاح شوهرش زن گرفته؟؟