2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست
یه سوال ازت بپرسم وقتی اینجوری برا مطلقه شدن یه دختر ۲۰ ساله دوسال هست دارن همه کاری میکنن و .....وق ...

اسی بین دوراهی سختی قرارگرفتی من خواهرانه دارم میگم کسی نبوددلش برامن بسوزه ولی من دلم براتومیسوزه زندگی مث هندونه دربستس تانری زیریه سقف نمیفهمی شوهرت چ اخلاق های داشته ک رو نکرده همونجاس ک میگی من راه برگشت ندارم اون خونواده تاقطره جونشون روس تورو میکشن تا به همه ثابت کنن زن زندگی نبودی توپیرمیشی اونا نه میخان کسی رو طلاق بدن نه میخان خرج کسی کنن فقط یه پای همشون تاعمرداری توزندگیت ی روز بخودت میای میبینی ۲۵سالت دیگ روت نمیشه نگاه ب ایینه کنی همین

چقدر منی دقیقا شوهر منم برای مادرش حکم شوهر داره دوست داره با شوهر من بره سفر بره بیرون دوس داره با ...

من عروس بزرگه هستم

شوهرم از اول با مادرش سرده و بیشتر بابایی هست ولی پسر دومی خیلی وابسته به مادرشه به شدت هااااا

مادرشوهرم اختلاف سنی چشمگیری با پدرشوهرم داره

از وقتی که پسر دومی بزرگ شده دیگه رسما اونو شوهر میدونه . پدرشوهرمو قابل نمیدونه فقط پولشو میگیره

برادرشوهرم الان داره ۴۰ ساله میشه و نمیذاره ازدواج کنه

همش باهاش میره پاساژگردی و ... جلوی ماشینش میشینه چون پدرشوهرم از اول رانندگی نکرده و ماشین نخریده

جدیدا داماد دار شدن هم خواهرشوهرم خوبه و هم داماد . اما مادرشوهرم همش توقع داره مثل اونا برن بگردن

باور کن یه وضعی شده من میترسم ... نمیتونم بعضی چیزل رو بگم ...

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به همسرت بگو به مادرت توجیه کن دست ا سر من بکشه به یه بزرگ خانواده همسرت بگین بهش بگه ایشون خودشون صاحب خانواده شدن این حرفا از یه پیرزن اخر عمری زشته!!!

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

من عروس بزرگه هستم شوهرم از اول با مادرش سرده و بیشتر بابایی هست ولی پسر دومی خیلی وابسته به مادرشه ...

اره مادرشوهر منم همین بود وقتی میخواست پسرش زن بگیره گیره میکرد روز عروسیمونم عزا دار بود و گریه میکرد

بعد ازدواجم دوس داشت من همش برم خونه مامانم بمونم و اون وپسرش تنها باشن یا تنهایی باهم برن بیرون و خرید

به نظرم قبل عروسی با بزرگ های خانوادش صحبت بکن و بگو اینا بی احترامی میکنن که حداقل تو عروسیت نگن عر ...

صحبت کردیم عزیزم

به من و خونوادم گفتن اوکی ما بد مگه پسر ما بده

شما دنبال بهونه هستین وگرنه پسر دسته گلمون رو که تحویل گرفتین

کی چیکار به زندگی دخترتون و ....داره

از این مدل حرفا

مشکلشون چیه باهات؟

همسرت چی میگه؟ تو روشون وایمیسه؟

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
به همسرت بگو به مادرت توجیه کن دست ا سر من بکشه به یه بزرگ خانواده همسرت بگین بهش بگه ایشون خودشون ص ...

بقران همه اینارو گفتیم

دوساله داریم میگیم

فقط گفته هدف من اینه زنت رو مطلقه کنم تا جیگرم خنک بشه و میکنم

باید جای لباس سفید لباس عزا تنش کنم

بقران همه اینارو گفتیم دوساله داریم میگیم فقط گفته هدف من اینه زنت رو مطلقه کنم تا جیگرم خنک بشه و ...

اینو باید یکی پیدا بشه ا وسط دوشقش کنه بگو انشالله هرچی میگی سر تک تک دخترات در بیاد پیرررری

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

الآنم که متوجه شده مراسممون بعد از محرم و صفر هست مادر شوهرم یه تیکه زنگ میزنه که تا حالا لباس عروس ...

جدی

آخه چرا به چه دلیل ؟

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

اره مادرشوهر منم همین بود وقتی میخواست پسرش زن بگیره گیره میکرد روز عروسیمونم عزا دار بود و گریه میک ...

چجوری با این همه زجر دادن به یه دختری که با هزار تاارزو ازدواج کرده ، داره زندگی میکنه ؟

شوهرت بزرگ شده این خانواده س مطمئن باش چنددرصداخلاقش ب اینا رفته خودت اماده کن.

درضمن با شوهرت صحبت کن با این خصوصیاتشون باید بعد ازدواج کامل قطع رابطه باشید ببین شوهرت قبول میکنه یانه

وطنم🖤

جدی آخه چرا به چه دلیل ؟

چون فکر میکنه من باید مدل یه پیرزن لباس بپوشم

به خودم نرسم

کنار همسرم نشینم نخوابم وقت نگذرونم

نمیدونم چجوری باید بگم که متوجه بشی همش من و با خودش مقایسه میکنه من هم سن نوه هاشم

چجوری با این همه زجر دادن به یه دختری که با هزار تاارزو ازدواج کرده ، داره زندگی میکنه ؟

خوب و خوش و خرم

من پیر شدم همه ارزوهام حسرت شدن پیش همه من بد شدم

روح و روانم داغون شد نتونستم چیزی را عوض کنم اون داره با پسرش که در واقع شوهرشه زندگی میکنع دوتایی سغر میرن دوتابی خرید میرن شوهرمم باهاش زندگی میکنه بعضی وقتام میاد پیش من و بچم اما بیشتر پیش زن اولشه