2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست

هیچ راهی ندارم همه خواهرشوهرام دستشون توی دعا هست مادرشوهرمم بدتر از اونا

من میترسم از دعا هر چقدرم به خدا میسپارم خدا کاری نمیکنه

دیشب همه مدل فحاشی به من کردن که مادر جن....هست خودت جن....هستی پدرت کو....هست

اسی انشالا ک حرفی میخام بزنم درست ازاب درنیاد

ولی همون شوهر خوش خوشونه اولش اب هاازاسیاب بیوفته گوشت پوست ازهم جدانمیشه میخام بگم شوهرت هم ترسناک ولی الان روی خوششومیبینی میخام بگم اونم ی رگی ازاون خونواده ب ارث برده پس درنتیجه همشون ترسناکن همشونننننن وقتی میگم همشون ینی درکت میکنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چقدر هیچی نمیگم هم بدتر میکنن مادرشوهر من از نظر سنیهم سن مامان بزرگ من هست و مامان بابام تازه دو ...

وای. ببین این برات زندگی نمیذاره.

شوهرت چی میگه؟ چطوریه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خانواده شوهر منم اینجورن

روز عروسیم مادرشوهرم گریه میکرد و عزا دار بود

خیلی زندگی بدی برام درس کردن و البته شوهرمم یه بچه ننه اشغال

هر روز ارزو مرگ میکردم هم برای خودم و هم برای اونا روان و همه چیم داغون شد همه چی حسرت و ارزو شد برام به خاطر بچم دارم ادامه میدم

اگه شوهرت خوبه که باهاشون قطع رابطه کن اگه شوهرت بچه ننه اس که خودتو فقط نجات بده همین

اشتباه منو نکن بخدا همون شوهرت بعدا هی میگه مامانم اینجوری مریضه نمیفهمه چی میگه تو ولش کن و اونا همچنان میرینن تو زندگیت

این تجربه شخصی منع با دوتا بچه چون شرایط منم این جوری بود الان ۱۰ساله باهاشون رفت و امد ندارم ولی دخالتوشون تمومی نداره و هنوز نتونستم تو خونم ی مهمونی بدم چون یا میاد میریزه بهم یا بعدا میشینه میگه دعوتم نکردن

که تازه خواهر و برادر های شوهرم فوق العاده باشخصیتن و پدرشوهرم چند ساله فوت کرده من زیر دست این یه نفر دیونه شدم وای به حال تو که میگی خانوادش نفهمن

و به نظرم واقعا درست شدنی نیست و گول حرف بزرگ تر ها رو نخور که میگن اصل کار پسرس با ننش چیکار داری

چون خانواده بریدنی نیست و همیشه هستن

امیدوارم که زندگی خوبی داشته باشی و خوشبخت بشی

ت رو هر کسی که بهش اعتقاد دارین بگین من چیکار کنم فقط ۲۰ سالمه مامان من یه آدم فرهنگی هست اصلا عار م ...

اول بگو چی شد که با همچین خانواده ای وصلت کردی

تحقیق نکرده بودین؟

با با شوهرت دوست بودی و چشمتو رو همه چی بستی؟

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

متاسفانه وقتی داخل سایت یه عده دنبال دعانویس میگردن بهشون میگیم اینا کلاهبردارن فقط دروغ تحویلتون میدن و آدما رو به جون هم میندازن نتیجش میشه خانواده ای مثل خانواده شوهر اسی

مطمئنی شوهرت اعتقادی نداره به این چیزا؟؟چون داخل اون خانواده بزرگ شده

هیچ راهی ندارم همه خواهرشوهرام دستشون توی دعا هست مادرشوهرمم بدتر از اونا من میترسم از دعا هر چقدرم ...

اگ واقعن بی دلیل میگه بی غیرتی ک بخای این مرد ک مادرش انیطوری بری زیریه سقف خودت میدونی

ت رو هر کسی که بهش اعتقاد دارین بگین من چیکار کنم فقط ۲۰ سالمه مامان من یه آدم فرهنگی هست اصلا عار م ...

خب چه دلیلی داره این کارا رو بکنه مگه پسرش دوست نداره...یک چیزی این وسط می لنگه احیانا بهشون بی احترامی نکردی...چه میدونم والا...خب مگه میشه بی دلیل...پس زن نمیگرفتن برای پسرشون مگه خوشحالی پسرشون نمیخان.....به نظرم این مشکل باید شوهرت حل کنه چون بهتر خانوادش می شناسه

خانواده شوهر منم اینجورن روز عروسیم مادرشوهرم گریه میکرد و عزا دار بود خیلی زندگی بدی برام درس کردن ...

بخدا قطع رابطه کنی هم هنوز دخالت میکنه ابروت رو میبره

هر جا بره میگه خونه پسرم را پا ندارم برم انقدر بد میگن پشت سرت

۱۰ سال برای من طول کشید ک عادی بشه

ول جاریم ۱۷ ساله عروسشه ۷ ساله قطع ارتباط کرده هنوز با شوهرش سر ننش مشکل دارن

میدونین علتش چیه بچه ها...

همسرم پدرشون رو چند ساله از دست دادن برای همه حکم شوهر و ...داشتن از نظر مالی و عاطفی و ....

از وقتی که ازدواج کردیم چون همه توجهش اومده سمت زندگیمون و جمع کردن خودمون به من میگن پسرمون رو رو برگردون کردی الهی ابالفضل به خودت و خونوادت بزنه و خیر نبینین و ...