2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

2194 بازدید | 136 پست

من دوساله و نیمه تقریبا عقد کردم مراسم ما بعد از محرم و صفر هست تا حالا هم هیچ مراسمی نداشتیم نه جشن عقد نه چیزی،فقط بله برون بود که خانواده خودم بزرگتر ها و درجه یک هارو دعوت کرده بودن و تقریبا ۷۰ نفر اینا میشدن!

خانواده شوهرم به شدت بی آبرو و بی شخصیت و بددهن نترس و ...هستن

توی این مدت خون من و همسرم رو توی شیشه کردن همش به من و خونوادم انگ دعا نویسی و جادو جمبل میزنن در صورتی که کل طایفه و اقوام میدونن اینا تا برای حیوون خونشونم دعا میگیرن که مطیعشون بشن

زنگ میزنن تهدید کردن و ....فحش های خیلی خیلی خیلی زشتی که من و خونوادم اولین باره اینقد واضح میشنویم

مامان و بابام بخاطر زندگی من و دامادشون تو این مدت اصلا دهن به دهن نشدن باهاشون و اونا بیشتر سو استفاده کردن....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الآنم که متوجه شده مراسممون بعد از محرم و صفر هست مادر شوهرم یه تیکه زنگ میزنه که تا حالا لباس عروس ...

بگو میپوشم تا جون تو دراد زیفه پتی

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

هر چقدر هیچی نمیگم هم بدتر میکنن

مادرشوهر من از نظر سنیهم سن مامان بزرگ من هست و مامان بابام تازه دوماد دار شدن

همش پیغام پسغام میفرسته که باید مامانت آرزو به گور ببره تو رو تو لباس عروس ببینه عروسیت رو عزا میکنم

ت رو هر کسی که بهش اعتقاد دارین بگین من چیکار کنم فقط ۲۰ سالمه

مامان من یه آدم فرهنگی هست اصلا عار میدونه هم دهن بشه باهاش

از اون طرف خونمونو تو شیشه کردن و همه الفاظ زشتی رو به من نسبت میدن

الآنم که متوجه شده مراسممون بعد از محرم و صفر هست مادر شوهرم یه تیکه زنگ میزنه که تا حالا لباس عروس ...

خب دعوتشون نکنید در ضمن تهدید کنید که اگر ادامه بدن میرسد شکایت .خواستم باشه است پسر همون مادره اول و آخر برمیگرده سمتشون

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اصلا از قبل رفت و آمد نداشتید؟ تحقیق نکردید؟

چه ریسکی کردی با این ازدواج. راستش نمیخوام بترسونمت ولی آدم ها به شدت شبیه محیطی هستن که توش رشد کردن. خیلی احتمالش کمه همسرت شبیه اونا نباشه.

حالا چرا با عروسی مخالفن؟ مشکلشون باهات چیه که توهین میکنن؟