2789
عنوان

شوهرم بهم میگه آویزون

164 بازدید | 30 پست

من خیلی وابستم به شوهرم

ما فعلا عقدیم من یه شهرم اونم یه شهر

ما بیشتر روزو باهم تصویری حرف میزنیم امروز تودعوا بهم گفت بیکار نشستی خونه هی زنگ میزنی به من

کم زنگ بزن.حالا مشکل اینجاست از شدت وابستگی نمیتونم زنگ نزنم و اینکه دوستامم همه شاغلن وسرکار

منم شاغلم ولی بعدازظهرا خونم

الان باهاش قهرم شما بگین اگه فردا پیام داد چی جوابشو بدم؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

ولش کن تا خودش آشتی کنه

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

«شوهرم بهم میگه» اشتباهه

باید بگی «بهم گفت»

فعلت گذشته اس

کاربری دست ۴ نفره🎀✨( کاربر اول): خودم (صاحب اصلی کاربری) ۲۰ سالمه دانشجوی پزشکی ام و مجرد🦋 (کاربری دوم): ثمین(خواهرم) ۳۳ سالشه و متاهله و یه دختر تقریبا ۱۳ ساله داره. (کاربری سوم): الینا (رفیقم) یه دختر ۲۱ ساله که دوست هم دانشگاهیمه و یه پارتنر داره. (کاربری چهارم): مطهره(رفیقم) یه دختر ۲0 ساله مجرد🌟✨

همین اول راهی که این حرفا رو شنیدی این و بدون هر چی بری دنبال مرد اون فرار میکنه هرچی محل ندی اون میاد دنبالت. بزار اون پیگیرت باشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اخه واقعا هر روز و این حجم و تماس تصویریو ایناخسته کنندس واقعا .. اصلا حرف میمونه بزنید وقتی کل روز میگی تقریبا باهمید اونم تماس تصویری؟ .. باید این وابستگیو کمتر کنی برو بخواب نمیدونم سریال شروع کن .. باید سرتو شلوغ کنی باید اون زنگ بزنه چند بار بزار پیگیر بشه بگه کجایی نیستی یک یا دوبار بکی سرم شلوغه .. اینجوری واقعا خسته کنندس

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

بزار بفهمه آویزونش نیستی

آفرین به پاسخت موافقم

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍