2789

ارتباطمون در حد چت و مکالمه تلفنی بود خانواده ام اجازه دیت بیرون رفتن ندادن نظر خودتو در باره این حرف بدونم 👇آخه من اینمدلی تعریف کردم گفتم دختر عموم سونیا رو تو عطاری دیدم اومده بود برای زیر بغلش صابون سفید کننده بگیره زیر بغلش سیاه شده میخواد لیزرام بره بعد اون گفت تو سفید تری سفید برفی

من گفتم دختر عموم از منم سفید تره پوستش مثله دیوار ولی زیر بغلش سیاه شده

اگه این ماجرا رو برای دوست پسر تون تعریف کنید چه برداشتی میکنه ؟

تو اگه مرد بودی من برات تعریف میکرد از نظر خودت چه برداشتی میکردی؟؟

الان یعنی فکر کرده غیر مستقیم میگم زیر بغل من تیره اس ؟ بعده این حرفم که براش تعریف کردم درطول روز دختر عموم دیدم اینطوری از فرداش سرد شد باهام میگم نکنه اینطور برداشت کرده دارم غیر مستقیم میگم زیر بغل من سیاهه در حالی که پوست من و زیر بغلم سفیده اشتباه برداشت نکرده باشه

اصلا چرا باید همچین چیزی رو به نامزد یا حتی همسرت بگی؟

این یه چیز خصوصیه، مخصوصا که مربوط به دخترعموته

والا من دچار شرم نیابتی شدم

زششششت بود، نباید اصلا همچین چیزی رو بهش میگفتی

ولی حالا هم که گفتی بیخیال

کسیکه واقعا تورو دوست داره، به خاطر تیرگی زیر بغلت نمیاد ازت سرد بشه

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰