2789
عنوان

شوهرم بهم میگه آویزون

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 30 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر دفعه میام تو این سایت مطمئن تر میشم که نباید ازدواج کنم یا وارد رابطه بشم😐😂

اره نکن چون ما دوسال عاشق و شیفته هم بودیم بعد ازدواج کردیم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
خودش فردا پیام میده ولی فقط میگه فراموش کنمعذرت خواهی نمیکنه

اگه عذر خواهی نکرد آشتی نکن

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

کتاب زنان زیرک صوتیشو دانلود کن حتما گوش کن وگرنه زندگیت خراب میشه مردا زن مغرور رو ترجیح میدن این کارا رو محبت نمیدونن حس تنفر میگیرن کم کم سرد میشن

💜🌸 هیچ چیز همیشگی نیست 🌸💜 

واقعا دست خودم نیستخیلی وابستشمکاری هم ندارم خودمو سرگرم کنم

میدونم دوسش داری ولی چهار چوب داشته باش واسه خودت حتی در مقابل شوهرت

نراااای ساااایت درخااااست دوستی قبول نمیکنم چ مرگتونهههههه همش درخاااست میدین😡😠

خودش فردا پیام میده ولی فقط میگه فراموش کنمعذرت خواهی نمیکنه

سین نزنی سریعااا صبر کن نصف روز حداقل صبر کن بعد سین بزن باز نصف روز صبر کن بعد جواب بده که بین این سین زدن براش سوال بشه چرا چیزی نمیگه بعد بگو معذرت خواهی کنه

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

کتاب زنان زیرک صوتیشو دانلود کن حتما گوش کن وگرنه زندگیت خراب میشه مردا زن مغرور رو ترجیح میدن این ک ...

خب اون حس وابستگیو چیکارکنم؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
خب اون حس وابستگیو چیکارکنم؟

خودتو سرگرم کن با دوستات وقت بگذرون با خانواده ات اگه خواهر داری با خواهرت اما اصلا سعی نکن با مردت وقتتو پر کنی ازت زده میشه

💜🌸 هیچ چیز همیشگی نیست 🌸💜 

جوابشو بده ولی سرد مث همیشه نباش

بعدم بگو کار دارم بعد زنگ میزنم و نزن اخر شب پیام بده بگو ببخشید یادم رفت فردا زنگت میزنم بازم نزن ک خودش زنگ بزن

برا کل زندگی اول خودتو دوس داشته باش

فردا عصرم برو بیرون برا خودت کادو گل بخر بعدم ب همسری نشون بده بگو تو ناراحتم کردی عادتمه برا خودم هدیه بخرم ک ناراحتی از قلبم پاک بشه

منطقی بگوبهش فک کردم دوسداری درتماس باشیم چون من خیلی خوشحالم باهات حرف میزنم ولی باشه بی خیال

وووووو اخلاقتو ترک کن باشه برعکس قبل باش بزار اون بیاد سمتت