2789

از ریکوئست مردای رندوم تو اینستا اعصابم خرد میشه

میدونم این آدمای معلوم الحال عضو جدا نشدنی جامعه هستن و نمیشه کاری بابتشون کرد ولی بازم نمیتونم عصبانی نشم

آخه منی که پیجم واضحا پرایوته و اسم رشته و دانشگاهمو زدم توی بیو چرا باید بیام ریکوئست توی بیکارو قبول کنم؟ طرف تو بیوش از نشان ماه تولدش تا تایپ mbti رو زده ولی شغل و رشتشو ننوشته

خب واضحا آدم حسابی نیست...

با چه اعتماد به نفسی میای ریکوئیست میدی آخه بشر؟

از اون بدتر درخواستای مردای این سایته...چشونه واقعا؟

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

اعتماد به سقف؟ اعتماد تا کهکشان هاااا

عصبانیم میکنن واقعا

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوسک ها دور عن جمع میشن زنبور دور گل

نمونه ی بچه سال توی سایت بارداری:

ضمنا القاب مادر گرامی رو به خانمای دیگه نسبت نده

لزوما کسی که ماه تولدشو زده و رشته و شغلشو نزده دلیل بر ادم حسابی نبودنش نیستا...

من که به شخصه با جفتش مخالفم،چرا ادم باید بیوش شغلشو بنویسه یا تایپ و ماه تولدشو بنویسه:/

جون به لب هام رسیده...تا به کی در به دری؟

بعد یکی هم بهت ریکویست میده از خودت کوچیکتره این خیلی سمه

وایییی😑

تمومم نمیشن لعنتیا

لزوما کسی که ماه تولدشو زده و رشته و شغلشو نزده دلیل بر ادم حسابی نبودنش نیستا...من که به شخصه با جف ...

من نوشتم چون نهایت آدم غریبه ای که اکسپت میکنم همدانشگاهیای خودمن

معمولا کسی که بخواد تو فضای مجازی فعال باشه پیج کاری یا اسم رشته و شغلشو میزاره کسیم که نخواد فعال باشه که هیچ اصلا نباید ریکوئست بده به کسی

فک کن یه خانومی تاپیک زده بود حالا اشاره نمیکنم موضوع نره اونجا نصف کامنت ها معلوم بود از تفکرات یه ...

یعنی انقدررر داغونن که باید پشت جنسیت دیگه خودشونو قایم کنن

خدا به آقایون اللخصوص مردای نی نی سایت عقل بده😂