2789
عنوان

فردا عمل بینی دارم خیلی نگرانم

1 بازدید | 33 پست

استرس لحظه عملو ندارم چون خوب بیهوشم چیزی متوجه نمیشم ولی نگران دوره نقاحت و مراقبتهای بعدشم🫠💔

اونایی که تجربه دارن میشه بگن چطور بود؟

درد داشتین؟

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دماغت گوشیه یا استخوانی

استخوانی

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

چرا نتونستی با خوده واقغیت کنار بیای؟

عزیزم من بینیم شکستگی داره به خاطر این مشکل دارم عمل میکنم وگرنه که اصلاً خوشم نمیاد از کارای جراحی

بیا تو تایپیکم پلیز🫪

ددیدم مثل اینکه مشکلت اعتماد به نفسه

خیلی خیلی آسونه

خیالت راحت

فقط بخاطر اینکه تامپون داخل دماغه نمیتونی نفس بکشی کمی اذیت میشی

راه حل هم اینکه یه گاز رو خیس کنی بذاری رو لبهات که دهنت خشک نشه

بعد عمل نمک و ادویه تا یه مدت ممنوع

غذاهای آبکی و نرم بخور

هر روز دو لیوان آب هویج و کرفس بخور

قرص آناهیل

داروهاتو مرتب مصرف کن

طاق باز بخواب

موقع خواب سر بالاتر از بدن باشه

نخند

زیاد راه نرو

زیاد صحبت نکن

سرتو پایین ننداز

گاز جلو بینی رو مرتب تعویض کن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

خیلی خیلی آسونه خیالت راحتفقط بخاطر اینکه تامپون داخل دماغه نمیتونی نفس بکشی کمی اذیت میشیراه حل هم ...

همه اینا رو بتونم کنار بیام با خوابیدنش به سادگی نمیتونم کنار بیام چون من کلاً بدخوابم مدل خوابیدنمم خیلی بده میدونم تا یه مدت از خواب میافتم

به شدت بد غذام به خصوص چیزهای مایع مثل سوپ بیزارم نمیدونم چیکار کنم این مدت

بعدشم که همش میترسم یه وقت دست کسی بخوره تو بینیم یا یه وقت یه جوری بشه که بد در بیاد به خصوص که بینی من از بچگی شکستگی داره