2789
عنوان

خانمای بیش از حد آروم

1 بازدید | 16 پست

من کلا تو هر جمعی میرم اینجوریه که همه اولش میخوان باهام صمیمی بشن و به شدت جذب دارم ... ولی بعد که میگذره و میبینن مثل بقیه خانما اهل هروز بیرون رفتن و رفت و آمد آنچنانی نیستم کمررنگ میشن و ی دوست صمیمی دیگه پیدا میکنن ... یعنی چون فقط حد و مرز دارم و اصلا دست خودم نیس ... خواستم بدونم کسی هست مثل من باشه؟ دوستی هاش سطحی باشن و دوست صمیمی نداشته باشه و سر کار بره بیاد رو خودش کار کنه فقط

من دوستی ندارم

فقط یدونه هست که همش میگه بریم بیرون چون خیلی خل و چله نمیرم باهاش

به زور گاهی منو میبره بیرون

ای عشق مرا به خویش پیوند بزن/بر چینی بشکسته دل بند بزن/از گریه دلم گرفت در خلوت شب/لبخند بزن دوباره لبخند بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنده!

هیچ دوست صمیمی ندارم و خیلی هم خوشحالم که ندارم! نمیتونم وقت بذارم برای یکی دیگه. تمرکزم رو تو زندگی از دست میدم. دوست زمان و توجه میخواد.

تازه آدم ها خیلی انرژی بر هستند. کل انرژی ام تخلیه میشه بعد از صحبت با بقیه. باید مدتی تو سکوت باشم تا باز شارژ بشم.

خودم و بچه هام دنیای قشنگی داریم. بسمه.

منم خیلی سخت دوست پیدا میکنم چون با هر کسی نمیتونم اوکی شم حتما باید تایپم باشه ولی اگر با کسی دوست شم دیگه موندگار میشه با دوست صمیمیم ۱۵ سال دوستم کلا همه دوستام بالای ده سال هست

الان باشگاه میرم تنها میرم میام با بقیه حرف میزنم ولی صمیمی نشدم

اره من

نمیتونم با کسی صمیمی بشم

میترسم بهم آسیبی بزنه

اصلا دوست ندارم وارد حریم شخصیم بشه

بخاطر همین هیچ دوستی ندارم

با همه در یه حد.سلام و عیلک حرفای معمولی

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

بنده! هیچ دوست صمیمی ندارم و خیلی هم خوشحالم که ندارم! نمیتونم وقت بذارم برای یکی دیگه. تمرکزم رو تو ...

منم دقیقا عین شمام وقتی کسی بیاد تو زندگیم تعادلم بهم میخوره و این نگرانم کرده چون به هر حال زندگی ما بعد اجتماعی هم داره و دوروز دیگه نمیدونم چجوری برای پازتنرم حا باز کنم . همش رو خودم و کارای خودمم

اره مننمیتونم با کسی صمیمی بشممیترسم بهم آسیبی بزنهاصلا دوست ندارم وارد حریم شخصیم بشهبخاطر همین هیچ ...

منم کسی نیس اصلا وقت ندارم و نمیتونم حتی راه بدم کسی رو ادما خیلی زود صمیمی میشن و انتظار دارن

منم دقیقا عین شمام وقتی کسی بیاد تو زندگیم تعادلم بهم میخوره و این نگرانم کرده چون به هر حال زندگی م ...

شوهر و پارتنر فرق میکنه. آدم برنامه میریزه جلو میره. دوست ها خیلی حاشیه دارن. خیلی لایه لایه هستن و چند وجهی. یه زندگی خصوصی خودشون رو دارن، یه زندگی اجتماعی. همه چیز رو نمیگن و مدام تو هر دیدار باید اطلاعات آپدیت بشه.

پارتنر این جوری نیست. قابل برنامه ریزیه.

من آروم و درونگرام فقط دو تا دوست دارم که از بچگی با همیم. دوست داشتم ذاتا اجتماعیتر باشم.

اگه اینجوری به پیشرفت خودت میرسی دیگه مشکلت باهاش چیه خوبه که

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من آروم و درونگرام فقط دو تا دوست دارم که از بچگی با همیم. دوست داشتم ذاتا اجتماعیتر باشم.اگه اینجور ...

منم عزیزم . نمیدونم حس میکنم یجوریه فقط من این مدلی ام که شماها گفتین هستین همتون اینجوری