2789
عنوان

کمکک جهیزیهههه کدومارو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سالاد ساز چیه

ببین باور کن من تقریبا چهار ساله ازدواج کردم

حتی تاحالا از غذا ساز مخلوط کن و ... استفاده نکردم

من هم اون تستر خریدم هم ماکروفر

یه بار تو ماکروفر پیتزا پختم

ساندویج سازم اصلا نمیدونم کجاست

چرت و پرت نخر واقعا

بیرون برای چرخ کردن خیلی بهتر گوشت میخری میدی جلو خودت چرخ کنن من که چرخ گوشت فقط یکبار استفاده کردم ...

اتفاقا پاناسونیک خوب نیست اذیت میکنه

مادرم داره

حرف من کلا درباره تفاوت چرخ گوشت و خرد کن بود

چرخ گوشت نخر من خریدم یبارم استفاده نکردم تا حالا

بخارشو هم ب نظرم اضافیه

کلا از برقیای اشپزخونه من ماکروفر چایی ساز خرد کن گوشت کوب برقی وپلوپز استفاده میکنم

بقیشون همه اش اضافی بود تو اینگرونی واقعا باید عاقلانه خرید کنید

تکی خیلی بهتر از غذاساز

الان عروسی دوس داری همه چیز داشته باشی

ولی واقعا بعد چند سال وسایل اضافه با کیفیت پایین فقط فضاتو میگیر من کلی وسایل رد کردم

اتوپرس

چایساز قوری کتری رو هم

گوشت کوب برقی (برا سوپ و بچه دار شدنت غذاشو اسیاب کنی)

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

سالاد ساز چیهببین باور کن من تقریبا چهار ساله ازدواج کردم حتی تاحالا از غذا ساز مخلوط کن و ... استفا ...

واقعا؟

میترسم بگم تو وسیلهاش نداشت ما هنوز رسم قدیم بازدید جهازو داریم☹️

چرخ گوشت نخر من خریدم یبارم استفاده نکردم تا حالابخارشو هم ب نظرم اضافیه کلا از برقیای اشپزخونه من م ...

پلوپز هر روز استفاده میکنین من تا حالا استفاده نکردم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫