2789
عنوان

یه نفر عاشق دخترم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 176 پست

شروع تنش های سنی پسر هستش، نه انقدر بی تفاوت باشید که هوا به سرش بزنه و نه تند برید که گستاخ تر بشه، اونا پتانسیل اینو دارن که یه احمق به تمام معنا بشن!!

محدودیت بزارید در ارتباطاتتون و مراقب گل دخترتون باشید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ان حرفا میچرخهبگوش شوهرم برسه رفت و آمد رو قطمیکنع دخترم بشنوه هوایی میشه

بابا پسره 15 سالشه جدی نگیرین

ب شوهرتم نگو نمیفهمه بقیه هم جرعت ندارن بگن بهش

حواست یکم ب دخترت باشه نفهمه پسره اگ پیگیر باشه باهاش ارتباط میگیره اونم بچس قبل میکنه خودمم تو همین سن بودم دردناکه💔

هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما ی مسائلی رو فهمیده مغزش گفته عاااشششق شووووو ازدوااااااججج یوهاهاهاها برو بگیرششش زن بگیییررر. ...

همون دیگه 😂😂

آخه بچه تو این سن مگه زن و زندگی حالیشه 🤦🏻♂️

تنهاتر از ماهی که پشت ابرها گم شده:)

مگ جرمه خو بذار ی مدت رل بزنن اگ دخترتم میخادش

۱۱ سالشه ها میفهمی؟😐

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
یاخدا نزن دهنش خو اروم باید توضیح داد 😑😑😑😂

والا فیلمای خارجی رو هم نکا میکنی پسره سی سالشه محیط باز کشور باز هنوز روش نمیشه به دختره ابراز علاقه کنه

اینجا انقد به پسرای بی تربیت بها میدن کم مونده بخورنمون

تو خیابونم نمونه این بی تربیتا زیاده آخه

والا فیلمای خارجی رو هم نکا میکنی پسره سی سالشه محیط باز کشور باز هنوز روش نمیشه به دختره ابراز علاق ...

ها والا

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

همون دیگه 😂😂آخه بچه تو این سن مگه زن و زندگی حالیشه 🤦🏻♂️

ولا

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

مگ جرمه خو بذار ی مدت رل بزنن اگ دخترتم میخادش

این دیگه از اون ور بوم افتادنه

آقایون نامحترم و خاله زنک سایت درخواست شما پذیرفته و مورد عنایت قرار خواهید گرقت میتونی از دوستات بپرسی

نمیتونم قطعش کنم .پدرش و شوهرم شراکت دارن

به خاطر روان و آینده بچت این موضوع و تو باید هندل کنی .

حالا هر طور شده این حرف و نزار تو دهن ها بچرخه

برای بچه خودت بده

برای پسر که عیب نیست . دختره که همیشه متضرر میشه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.