2789
عنوان

یه نفر عاشق دخترم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 177 پست

دخترت اصلااا متوجه نشه چون دلش گیر میوفته فکر میکنه حالاچیشده ینفر زبونی گفته میخادش

فعلا واکنشی نده مراقب باش به هیچ وجه نه خودش نه مادرش با دخترت تنها نباشن

پنج شیش سال دیگ از سرش میوفته

این دیگه از اون ور بوم افتادنه

😂😂😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خو قطع رابطه کن بچته با خون دل بزرگش کردی یارو بیاد سن کم هواییش کنه من خودم انقد حساسم که خدا بدونه

من رو دختر نداشتم هم حساسم

چه برسه دختری که با خون دل بزرگ کنم

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من سرم پایین بود نمیدونستم باید چه واکنشی بدم مستقیم نگفت با احتیاط یه اشاره یی داد من ترسیدم نمیدون ...

بله متوجه صحبتتون هستم اشکال نداره گاهی آدم هنگ میکنه با شنیدن یک سری صحبت ها تا مغز دستور واکنش بده کار از کار گذشته

اما از این پس محتاط باشید سر این مسائل

چون موضوع بسیار مهمی هست

و جدیت به خرج بدید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
به خاطر روان و آینده بچت این موضوع و تو باید هندل کنی .حالا هر طور شده این حرف و نزار تو دهن ها بچرخ ...

بخدا موضوع اونقدر جدی نیست تو فامیل پیش میاد بچه باشن یکی بخواد یکیو بگیره. تهشم هیچی نمیشه واکنش نشون ندید یادشون بره همین

مگ جرمه خو بذار ی مدت رل بزنن اگ دخترتم میخادش

اسکول چی میگی بچه ااان بچههه

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

نمیتونم قطعش کنم .پدرش و شوهرم شراکت دارن

باشه اونا به شراکت شون ادامه بدن شما رفت و آمد خانوادگی رو قطع کنید.قرار نیست همه شرکا باهم رفت و آمد خانوادگی هم داشته باشن.یا خیلی خیلی رفت و آمد رو کم و محدود کنید

نه بی احترامی کن که کدورت پیش بیاد نه هم بی تفاوت باش که خدای نکرده بعدا پشیمون بشی.اگر چند سال قبل بود میگفتم اون بچه نمیدونه اصلا ازدواج و اینا چیه اما الان به لطف فضای مجازی همه چیز رو متوجه میشن.بازم بااین حال از سادگیش بوده که گفته.