2789
عنوان

یه نفر عاشق دخترم شده

1977 بازدید | 176 پست

نمیدونم چی بگم چه واکنشی نشون بدم

یکی از پسرای فامیل ۱۵ سالشه عاشق دختر ۱۱ ساله من شده

تو جمع نشسته بودیم گفت من میخوام زن بگیرم و سر شوخی گفتن کیه و اینا .با اشاره هاشون با هم متوجه شدم دختر منو میخواد

خودمو زدم ب اون راه

همه فامیل فهمیدن ولی جرات نکردن چیزی بگن

باید چه واکنشی بدم؟؟؟

و اینکه من این پسر رو خیلی دوس داشتم ولی الان خیلی عصبانی شدم واقعا

از چت جی پی تی بپرس یه راهکارهایی میده ادم لذت میبره

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توهمات نوجوانی اهمیت نده

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

مگ جرمه خو بذار ی مدت رل بزنن اگ دخترتم میخادش

تو این سن ؟؟؟فک نمیکنی دختر ۱۱ ساله الان وقت رل زدنش نیس باید ب فکر درس و هدفش باشه؟؟؟

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
دختر ۱۱ سال رل بزنه؟ تو را خدا نکنید

روشن فکری تا کجااا🥲😭

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بچه اس تو هوای بچگی چیزی گفته تقصیر اطرافیان هست با سوالات مسخره ای ک از بچه دارن

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

اصلاً حرفشو جدی نگیر چند وقت دیگه یادش میره😂

هیچ واکنش خاصی هم نشون نده کاملاً بیخیال اصلاًم نذار دخترت بفهمه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی