2789
عنوان

یه نفر عاشق دخترم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 176 پست
سنشون کمه نظر خودت چیه واقعا😂

در ضمن رل زدن و دیت رفتنم به نظر بالای بیست مناسبه

ن این کوچولو ها

عاشق چیه بابا

هورمونا پسره قاطی کرده

اصن تو این سن هورموناش فعالن؟ 😂😂

حرف بچگانه زده

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داری چه بی تربیته

چه پدرمادر عجیبی داره

چقد همتون عجیبید از بچه همچین سوالایی می پرسید تازه منتظر جوابشم می مونید

ماها اگه بچه بگه میخوام زن بگیرم همچین میزنیم تو دهنش جرات نکنه دیگه توی جمع بیاد

کلن عجیبید همتون

ازشون فاصله بگیر و کات کن کلن

چنان گفتی ی نفر گفتم الان کی هس

پسر15ساله چ میفهمه از عشق

اگه جایی دیدیش حتما بهش تذکر بده

جلوی جمع هم هرکی هرچی گفت بگودیگه نمیخام چیزی بشنوم

دختر من هنوز ی بچس

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

مگ جرمه خو بذار ی مدت رل بزنن اگ دخترتم میخادش

یازده سالشه ها !!!!

یه قوم بشدت بی فرهنگ توی شهرستان ما هستن دخترتشونو توی همون سن شوهر میدن خیلی هم خودکشی بین دختراشون زیاده

کسی سمتشون نمیره، تریاک هم میکارن همه خونه بالاشهر و ماشین شاسی بلند دارن تازه

حق داری چه بی تربیته چه پدرمادر عجیبی داره چقد همتون عجیبید از بچه همچین سوالایی می پرسید تازه منتظر ...

یاخدا نزن دهنش خو اروم باید توضیح داد 😑😑😑😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

سنش نیست که هم دخترت هم پسره

به نظر من اصلا داد و بیداد نکن

تازه معلومم نیست عشقشون بمونه شایدم از سنشون باشه ولی تو احتمالات رو در نظر بگیر مواظب دخترت باش اگه حسشون بمونه که هیچ اگرم نموند به هر حال مواظب دخترت باش مواظب احساساتش چون عشقه دیگه اکثرا همه عشق بچگی رو تجربه کردن تو روشونم نزن

میترسم بفهمه هوایی بشه

هوایی بشه

مگ حالا مامان باباش بساط عروسی ب پا میکنن واقعا؟ 😑😑😑