2789
عنوان

یه نفر عاشق دخترم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 176 پست
مترسم بچه ها بشنون بهش بگن

بگو الکی میگن چون دخترم هزار ماشاالله خوشگله مثل عروسی نیازی نداری به آرایش به سمت دیگه سوق بده به هیچ عنوان نذار چش و گوشش باز شه تو این چیزا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من در مورد خانواده ام شوخی ندارم با کسی و سرسری نمیگذرم من باشم ارتباط محدود میکنمو اجازه نمیدم یک ب ...

من سرم پایین بود نمیدونستم باید چه واکنشی بدم

مستقیم نگفت با احتیاط یه اشاره یی داد

من ترسیدم نمیدونستم چکار کنم متاسفانه

خودش قبلا ب دوستاش گفته بود 🤦♂️ همه فامیلیم

بچس مطمئن باش چیز جدی نیست فقط حواست بیشتر بهش باشه ولی نه که زوم کنی باعث شی پنهون کاری چیزی کنن من خودم بچه بودم بازی که میکردیم ۵ نفر بودیم ۳ تاش پسر بود بعد یکی از پسرا روم کراش داشت و بعد ۶ سال بهم گفت که اره از بچگی کراس بودم روت و من تازه فهمیدم ولی واقعا نه اونموقع نه الان رفتاری داشت که من اذیت بشم توهم الکس نگرانی

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

نظر خودمو گفتمنظر همع محترمه گلم

نه همه نظرا محترم نیست

دوستی زیر سن قانونی تو خارج از کشور هم قفله

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

قشنگ گوه زدید به سایت

احتمالا همون سنی که اسی گفت هستش

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

منم پسر این سنی دارم اگر همچنین حرفی بزنه با پشت دست می زنم تو دهنش

این چیزا تقصیر والدین اون بچه اس

یک جوری شیک به مادره تذکر بده که دیگه بچش از این غلطای اضافه نکنه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

ان حرفا میچرخهبگوش شوهرم برسه رفت و آمد رو قطمیکنع دخترم بشنوه هوایی میشه

قطع کنه

اصلن خودت باید رفت و آمد رو فطع کنی

اکثر آسیبها توی بچگی از سمت خونواده مادره چون مادرا چشمشون رو روی گندای قوم خودشون می بندن و صدجور تروما برای بچه هاشون درست میکنن

چه خبره جفتشون بچه ان اصن پسر ۱۵ ساله چی از عشق میفهمه 😐

حتما ی مسائلی رو فهمیده مغزش گفته

عاااشششق شووووو

ازدوااااااججج یوهاهاهاها برو بگیرششش زن بگیییررر. یوهاهاهاهاها

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐