2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 122 پست
قدیمیا مثل ما نبودن دور هم ی غذایی میزدنو خداروشکر میکردن  همون موقع هم بدبختی بود مردم برای ی ...

بله درسته خیلی خانواده خوبن ولی به خاطر نداری بچشون به خلاف و راه بد کشیده شده

نمیشه دوست عزیز مردم الان رو با قدیم نمیشه مقایسه کرد 

اون موقع مجبور بودن ب شرایط کنار بیان همه چی انقدر پیشرفته نبود همه چی در دسترس نبود 

ولی الان چی؟ چقدر تو خیابون دیدم بچه گریه میکرده موز میخواسته مادرش نداتشه براش بخره!!!

این که میوس مردم ندارن په برسه بقیه چیزای واجب زندگی رو

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
 دعا كن واسم شوهر من راضي بشه ما بريم من خيلي دلم ميخواد مادر بشم خيلي بچه زياد دوست دارم خدا ب ...

ایشالا عزیزم

اول حسابی تحقیق کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روابطط با همسرت خوبه .بچه دار شو .بالاخره بچه شیرینیه زندگیه.نمیشخ که یه عمر زندگی کرددبدون بچه. ...

من عاشق بچه ام يعني همين جوري ميبينم دلم ميره براشون خدا بهمون كمك كنه شرايط أوكي باشه منم بتونم مادر شم

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
الان خيلي سخت شده چون درس بخوني بيكاري درس نخوني بيكاري بري سر كار پدر ادمو در ميارن اصلا به نظر شما ...

هیچکدوم اینا دلیل نمیشه قید بچه رو بزنی 

البته این ی تصمیم کاملا شخصیه من تا حالا تو بچه دار شدن کسی دخالت نکردم ولی خب بنظرم آدم نباید فقط به چیزای منفی فکر کنه  

من این چیزا رو میشنوم اصلا در مورد خودم و خانوادم نگران نمیشم شایدم من خیلی امیدوارم 

تازه خیلی مشکلات مالی دارم ک اگه دربارش بگم همه شاخ درمیارن ولی اصلا از بچه دار شدنم ناراضی نیستم تازه بچه دومم ناخواسته بود الان هزار بار خداروشکر میکنم بخاطرش

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

من یه پسر سه ساله دارم 

اصلا آدمی نبودم ک بتونم قید بچه رو به کلی بزنم 

و میگفتم حتما دوتا میارم ولی الان دیگه بچه دوم فکرم نمیکنم،ب نظرم میتونیم اینده ی این یکی رو در حد معقول تامین کنیم ولی دوتا بچه سخته 

از ی طرفم همش میگم بچه م چه گناهی کرده ک باید تنها باشه همیشه😔

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
هیچکدوم اینا دلیل نمیشه قید بچه رو بزنی  البته این ی تصمیم کاملا شخصیه من تا حالا تو بچه دار ش ...

خدارو شكر كاش منم مثل شما فكر ميكردن ميتونستم مادر شم 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
بله درسته خیلی خانواده خوبن ولی به خاطر نداری بچشون به خلاف و راه بد کشیده شده نمیشه دوست عزیز مردم ...

بله شما کاملا درست میگی 

ولی بچه دار نشدنم کمکی به بهبود اوضاع نمیکنه بدترشم میکنه چون در آینده جامعه ما پیر میشه و این اصلا به صلاح مملکت نیس ما هممون در قبال آینده کشور مسئولیم 

باید بچه های مفید بار بیاریم وارد جامعه بشن سخت هست ولی نشدنی نیس

بله شما کاملا درست میگی  ولی بچه دار نشدنم کمکی به بهبود اوضاع نمیکنه بدترشم میکنه چون در آیند ...

من فکرمیکنم ی جامعه ی پیر بهتر از یه جامعه ی جوون بدون امیده ک هرچی جووناش تلاش کنن هیچ پیشرفتی نمیکنن چون ی عده هستن ک همه چیز برای اوناست و همه جا پارتی بازیه

بله شما کاملا درست میگی  ولی بچه دار نشدنم کمکی به بهبود اوضاع نمیکنه بدترشم میکنه چون در آیند ...

کمکی که میکنه اینه یه انسان رو بدبخت نمیکنیم

مملکت همه چیش به صلاحه مردمشه؟ اصلا این حرف درست نیست اصلاااااا

بچه دار شدن و مسئوليتش بنطرم سخترين كار دنياست!!! من و همسرم بعد از ٤ سال زندگي و موقعي كه از آيندش مطمئن بوديم بچه آورديم، ولي هميشه هر دومون ميگيم اگر ايران بوديم هيچوقت بچه دار نميشديم و حاضر نبوديم بخاطر خودمون يه موجود بيگناهو وارد يه كشوري كنيم كه به يك دقيقه بعدش اطمينان نيست، كلا رو هواست

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من فکرمیکنم ی جامعه ی پیر بهتر از یه جامعه ی جوون بدون امیده ک هرچی جووناش تلاش کنن هیچ پیشرفتی نمیک ...

خب اینجوری یعنی کلن منقرض بشیم نمیشه که 

الان کابینه پیر دولت رو ببینید با مملکت چکار کرده جامعه پیر وحشتناکه

واقعا ادم بعضی از این نظرات رو میخونه خندش میگیره بتظر من شما با این اوهامات ن تنها نباید بچه بیارید بلکه هنوز ازدواجتون زود بوده و باید خاله بازی میکردین.

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
خب اینجوری یعنی کلن منقرض بشیم نمیشه که  الان کابینه پیر دولت رو ببینید با مملکت چکار کرده جام ...

خب منقرض بشیم😐

الان ک نشدیم چ گلی ب سر دنیا زدیم 

هرروز تجاوز،خیانت،بی بند و باری 

اینا نبودنش بهتر از بودنشه😐

کمکی که میکنه اینه یه انسان رو بدبخت نمیکنیم مملکت همه چیش به صلاحه مردمشه؟ اصلا این حرف درست نیست ...

خب هر کس ی جور احساس بدبختی میکنه من فکر نمیکنم بچه هام بدبختن که دنیا اومدن 

خیلییییی نگران آیندشونم اما از ب دنیا آوردنشون پشیمون نیستم حس مادرانه الانمو با دنیا عوض نمیکنم