2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 122 پست
من شوهرم اصلا درك نميكنه ميگه من درامدم خوبه از پس چندتا بچه هم برميام ولي مسئله فقط مالي نيس مسئله ...

گلم بچه تو دامن خودت بزرگ میشه حواست بهش باشه هیچ طوری نمیشه 

اینهمه بچه های خوبو پاک چند درصد از بچه های ما درحال س ک س و اینجور چرتو پرتان مگه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

الحمدلله شکر خدا راضی ام ، خدا ب رضایت زندگی همه اضافه کنه 💞 

در مورد فرزند هم شرایط مالی و رفاه کامل رو ملاک نمیدونم خداوند خودش گفته ک روزی ش رو میرسونه الهی همه بچه ها خوش روزی باشن 😇 درسته بعضی اخبار دنیای کنونی نگران کننده ست اما بستگی ب ی سری چیزها میشه فرزندی امام زمانی ب دنیا آورد و بزرگ کرد 💞

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جامعه ما زندگي بعد طلاق خيلي سخته يعني خيلي سختش ميكنن

میدونم،خودم فرزند طلاقم،مادرم خیلی اذیت شد

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
منم خيلي به از ايران رفتن فكر ميكنم خيلي به نظر منم از ايران رفتن خيلي خوبه

عالیههه فقط اگه وابسته باشی به کسی اولش سخته که حل میشه

ولی از هر نظر آسایش داری 

من خودم 70% کارام جور شده بود ولی همسرمم که اومد خواستگاری و قبول کردم منصرف شدم 

الان پشیمون نیستم از نرفتنم ولی جفتمون به این نتیجه رسیدیم بعد عروسی بیوفتیم دنبال کارامون دوباره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
چطور اخه نا اميد نباشيم وقتي همه جا شده پارتي بازي زير ميزي جووناي بيكار تحصيل كرده روز به روز گروني ...

اینا باعث نمیشه من از مادر شدنم پشیمون باشم سعیمو میکنم خوب تربیت بشن رو پای خودشون وایسن 

حس مادر فرزندی خیلی قشنگه 

عالیههه فقط اگه وابسته باشی به کسی اولش سخته که حل میشه ولی از هر نظر آسایش داری  من خودم 70% ...

خةش به حالتون شوهر من دوست نداره بريم نه نمياره ولي ميدونم دوست نداره بريم 😢😢 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
بزرگ كردن پسر تو اين مملكت واقعا سخته خدا كمكت كنه 

ممنونم

آره واقعا

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
عزیزم شما متوجه بدی نمیشی یا نمیخوای باور کنی؟؟؟؟؟؟ اتفاقا مجازی خیلیییی کمک کرده همیشه ولی مشکلی ...

قدیمیا مثل ما نبودن دور هم ی غذایی میزدنو خداروشکر میکردن 

همون موقع هم بدبختی بود مردم برای ی دونه نون تو صف تو سروکله هم میزدن  

اکثرن یا روستا بودن یا حاشیه شهر 

بخدا اوضاع ما با اونا قابل قیاس نیس الان ما بی بندوبار شدیم یا علاف؟ هیچکدوم چون مادر پدرای خوبی بالا سرمون بود خدا روشکر 

اگه روابطط با همسرت خوبه .بچه دار شو .بالاخره بچه شیرینیه زندگیه.نمیشخ که یه عمر زندگی کرددبدون بچه.بچه هم مسولیت داره مثل خود شوهر داری و ازدواج.نگران نباش خدا توانشو میده.اول باری که به صورت نازنین بچت نگاه میکنی میگی ای خدا چرا زودتر تصمیمشو نگرفتم  که دنیا بیارمش.نگران نباش به خدا توکل کن.مهر پدری و مهر مادری با هیییییچ چیز تو دنیا قابل قیاس نیست .انگیزه زندگی میده

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
خةش به حالتون شوهر من دوست نداره بريم نه نمياره ولي ميدونم دوست نداره بريم 😢😢 

یکی از اقوام ماهم شوهرش راضی نبود برن 

ولی یهو پیش اومد و اوکی شد که رفتن الان4 -5 ساله رفتن آمریکا 

خانمش و پسرش تواین 5 سال 2-3 بار اومدن خودش 1 بارم نیومده میگه انقدر جاافتادم دیگهحاظر نیستم بیام 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
قدیمیا مثل ما نبودن دور هم ی غذایی میزدنو خداروشکر میکردن  همون موقع هم بدبختی بود مردم برای ی ...

الان خيلي سخت شده چون درس بخوني بيكاري درس نخوني بيكاري بري سر كار پدر ادمو در ميارن اصلا به نظر شما از صفر شروع كردن تو ايران ميشه؟!؟! بعدش فشار جامعه هواي الوده امكانات رفاهي و تفريحي كم مريضي زياد شده افسردگي واي خدا به اينا فك ميكنم ديونه ميشم

ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ؛

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﻮﻧﺪ!

ﺷﺎﯾـﺪ ﻗﺪ ﺑﮑﺸﻨﺪ

ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻝ ﻭ ﭘﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﮔﺮﻓﺖ...!

ﻣﻴﺪﻭنید ﺧﻮﻧﻪ ﻛﺠﺎﺳﺖ؟

ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻭﻧﺠﺎﻳﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻳﻪ ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻰ ﺻﺪ ﻣﺘﺮﻯ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﻛﻠﻰ ﺍﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ...

ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻭ ﺩﺭﻙ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ»

ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﺟﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻬﺶ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻰ ﻳﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻴﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﺕ»

ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭﺍﻣﻨﻴﺖ»

ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﻳﻪ ﺍﺳﺘﻜﺎﻥ ﭼﺎﻯ ﮔﺮﻡ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻛﺴﺎﻧﯽ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﻮﻥ ﺩﺍﺭﻯ»

ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﻓﻀﺎﻳﻰ ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﺧﺸﻢ

ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﺩﻭﺩ

ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﻗﺮﺹ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﺍﺳﺘﺮﺱ»

ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ«ﻭﻗﺘﻰ ﻭﺍﺭﺩﺵ ﻣﻴﺸﻰ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﻰ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺒﻴﻨﻰ»

ﻳﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺘﺮﺍﮊﺵ ﺑﺎﻻ ﻧﻴﺴﺖ؛

ﻭﺳﻌﺖ ﻗﻠﺐ ﺁﺩﻣﺎﺵ ﺯﻳﺎﺩﻩ.

ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭ می کنیم.  

یکی از اقوام ماهم شوهرش راضی نبود برن  ولی یهو پیش اومد و اوکی شد که رفتن الان4 -5 ساله رفتن آ ...

دعا كن واسم شوهر من راضي بشه ما بريم من خيلي دلم ميخواد مادر بشم خيلي بچه زياد دوست دارم خدا به همه كمك كنه بتونن بچه هاشونو تو رفاه و ارامش بزرگ كنن ايشالله