2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 122 پست
من یه پسر سه ساله دارم  اصلا آدمی نبودم ک بتونم قید بچه رو به کلی بزنم  و میگفتم حتما دو ...

منم با وجود مشکلات زیاااد مالی بخاطر اینکه دخترم شب و روز گریهمیکرد میگفت من تنهام هیچ کس و ندارم باهاش بازی کنم  .بچه دوم رو اوردم .الحمدالله خداروشکر الان راضی هستم .تا توکل هست .ترس چرا.مهم فقطططط تفاهم طرفینه .مشکل مالی تو همه خونه ها هست

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر کس ی جور احساس بدبختی میکنه من فکر نمیکنم بچه هام بدبختن که دنیا اومدن  خیلییییی نگران آ ...

همه مثل هم نیستن

شماهم همیشهههههه خوب باشی و راضی ایشالا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
خب منقرض بشیم😐 الان ک نشدیم چ گلی ب سر دنیا زدیم  هرروز تجاوز،خیانت،بی بند و باری  این ...

عزیزم آدم اختیار داره اصلا دنیا اومدیم راه انتخاب کنیم 

یکی مثل انسان زندگی میکنه یکی مثل حیوان یا بدتر این ذاته دنیاس از اول همین بوده تا آخرم همین میمونه 

ما نباید بگیم میخوایم این روندو متوقف کنیم چون امید نداریم 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
بله درسته خیلی خانواده خوبن ولی به خاطر نداری بچشون به خلاف و راه بد کشیده شده نمیشه دوست عزیز مردم ...

عزیزم چون توقع ها رفته بالا.ولی اگه بخاییم اینجوری فکر کنیم که اصلا نباید هیچ کس بچه بیاره.الان جونیم مشکلی نیست .چهار سال دیگه که یکم پیرتر شدیم .کی هست کنارمون ؟؟

منم بارها پیش اومده بچم چیزی رو خاسته و اون موقع نداشتم ولی یادم مونده تا پول دستم اومده اگه به صلاحش بوده یا خوراکی بوده براش خریدم .زندگی همش سختی نیست .شیرینی هم داره. بچهها وجودشون برکت خونست .نمکدون خونه هستن .فقطططط بشرطی که طرفین هوای همو داشته باشن و تفاهم داشته باشن.من میگم فقط این اصل مهمه.بقیه مشکلات مالی قابل حله.اونقققددددررررر زندگی دیدم که تو مشکلات مالی غرق بودن ولی بچه که اومده خدا بهشون برکت صد چندان داده.نمونش خودم .برادر شوهرم .خواهرم...

اگه خونواده شوهرم خصوصا مادرش دستشو از خرخرمون ورداره هیچ مشکلی نمیمونه

یجوری میگید مادرش انگار میگید مادر فولاد زره.😑درک نمیکنم این حرفا رو بخدا...اون مادر همونیه که هر شب تو بعلش میخابید و دل و قلوه میگیرید .فرض کن مادر خودته .ببین چقدر اسونتر میگذره.یه سری حرفا رو نشنو .یه سری محبت هایی که در حق مادر خودت انجام میدی برا اونم انجام بده.ببین نرم نمیشه؟؟درسته هییییچ وقت جاااای مادر خودت نمیشه ولی میتونه نزدیک به مقام مادر خودت هم باشه!!!ببخشیدا هم فضولی کردم هم رک گفتم

من بیشتر خانواده پدریم خارج از کشورن یه تعداد محدود اینجان  پس قطعااااا میدونم که میگم خود هم ...

ببخشید اشناهای شما که خارج هستن واقعا زندگی اونجا اسونتر از اینجاست !؟

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
ببخشید اشناهای شما که خارج هستن واقعا زندگی اونجا اسونتر از اینجاست !؟

همشون خیلیییی خیلییییی راضین البته من امریکا رو میدونم بقیه کشورا رو کسیو ندارم 

انگلیس هم یکی از آشناها هست که اونم بیش از حد راضیه

ولی من خودم قصد داشتم برم انگیس که خیلی هزینه بر بود

حالا با همسرم برای کانادا میخوایم اقدام کنیم

همشون خیلیییی خیلییییی راضین البته من امریکا رو میدونم بقیه کشورا رو کسیو ندارم  انگلیس هم یکی ...

شاید خیلی پولدار هستن بخاطر همین راضی هستن اکه درآمد معمولی داشتن فک نکنم انقد راضی باشن

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
یجوری میگید مادرش انگار میگید مادر فولاد زره.😑درک نمیکنم این حرفا رو بخدا...اون مادر همونیه که هر ش ...

شما از زندگی کسی خبر نداری، بله عزیزم از مادر خودم بیشتر احترامشو گرفتم، میومد خونم میبردمش دکتر، دکتر میگفت ازمنم سالمتری، حامله شدم بچه م بدنیا اومد دریغ از خودش و دخترش ی زنگ نزدن ی تبریک بگن، تازه همش اون موقع باهامون دعوا کرد، عید همهم برداشتم بزور شوهرمو راضی کردم رفتیم خونشون، البته پدرمادرم بردنمون چ برخوردی ک با ما نکردن ... چ میدونی شما ک قضاوت مبکنی

شما از زندگی کسی خبر نداری، بله عزیزم از مادر خودم بیشتر احترامشو گرفتم، میومد خونم میبردمش دکتر، دک ...

عذر خواهی میکنم اگه ناراحتت کردم .منطور بدی نداشتم .بله بی مورد قصاوت کردم .اما اینقدررر این حرفو شنیدم دیگه حس تدافع گرفتم .چون  احساس میکنم خیلیا از روی بدجنسی فرق میزارن بین خودشون و خانوادشون.دور از گوش شما که میشنوی😍😍😚موفق باشی گلم

شاید خیلی پولدار هستن بخاطر همین راضی هستن اکه درآمد معمولی داشتن فک نکنم انقد راضی باشن

اینجا معمولی رو به بالا بودن

ولی خب اونجا خوبببب شدن سرکار رفتن و اینا خیلی خوبه اوونجا