2777
2789

ماجرا مال سه شنبه هفته پیشه،ولی خب هنوز عذا وجدانشو دارممم

بچها من امسال واقعا حالم بد بود خیلی،هر لحظه ممکن بود یه کاری دست خودم بدم،ازونجایی که۶بار خودکشی ناموفق داشتم میترسیدم دوباره به سرم بزنه...

خلاصه رفتم از مشاور مدرسه کمک گرفتم،خداییشم خیلی کمکم میکنه خیلییییییی

روزایی که مدرسست حتی اگه سرش خیلی شلوغ باشه بازم شده ۱۰دیقه ولی باهام حرف میزنه بدون اینکه خودم چیزی بگم،همیشه کلی برام وقت میزاره،

شمارشم داده بهم که روزایی که مدزسه نیست اکه حالم بد شد زنگش بزنم(هیچوقت همچینکاری نمیکنم)

خلاصه خواستم بکم خیلی کمکم میکنه

سه شنبه هفته پیش حالش یکم بد بود،عصبی بود ناراحت بود پریشون بود،،،بهم گفت همیشه تو میای پیش من من حالتو خوب میکنم،الان من حالم بده تو کمک کن،تو حالمو خوب کن...

ولی خب من خودمم حالم بد بود واقعا نمیتونستم کمک کنم،خودشم هیچی نمیگفت چشه فقط می‌گفت شوهرم یه حرفی بهم زد که دلمو شکوند،هی حرفش تو سرم میپیچه،نگفت چه حرفی زده

منم واقعا هیچی بلد نبودم خب خودمم همونروز خنده عصبی گرفته بودم شدید خیلی شدید،این حرف میزد من یهو میخندیدم بی دلیل،هی میگفت من جدیمممم چرا میخندی

آخرشم نتونستم کاری براش کنم

عذاب‌وجدانش باهام موند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور مدرسه راجع به شوهرش با دانش آموزش حرف میزنه🤡خاااااااک تو سرررررش این چه کار غیر حرفه ایهچقدر ...

نمیدونم...

حس میکنم یه قصدی داشته،میخاسته یه چیزیو غیر مستقیم بفهمه...

چون اصلا همچین آدمی نبود

واقعا خونم به جوش اومدچرا باید یه مشاور برا کاری که پولشو میگیره سر دانش آموز منت بذارهاونم تو این و ...

نمیدونم..منطقیع ولی

ولی حس میکنم از اینکارش یه قصدی داشته،میخاسته یه چیزیو غیر مستقیم بفهمه..

نمیدونم...حس میکنم یه قصدی داشته،میخاسته یه چیزیو غیر مستقیم بفهمه...چون اصلا همچین آدمی نبود

هر قصدی

با کارش فقط به تو عذاب وجدان و شرم داده

این اصلا رفتار حرفه ای نیست

قرار نیست تو در جریان اتفاقات زندگی شخصی مشاورت باشی 

ماشین فقط سمند سورن

ایشون اگر مشاوری حرفه ای بود هیچوقت از مراجعه کنندش کمک نمیخاست 

به چه حقی اومده پیش تو که خودتم حال روحی خوبی نداری اینارو میگه؟ 

تو مسئول خوب کردن حال دیگران نیستی عزیزم مهم نباشه برات 

کاربری نمیدونم چندم🥱 البته میدونم، فک کنم ۶ ام😭

ایشون اگر مشاوری حرفه ای بود هیچوقت از مراجعه کنندش کمک نمیخاست به چه حقی اومده پیش تو که خودتم حال ...

نمیدونم واقعا

ولی خب حس کردم میخاست غیر مستقیم یه چیزیو بفهمه،یعنی الکی به این بهانه میخاسته یه یچزیو یفهمه

نمیدونم ولی