2789
عنوان

تحصیلات در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 44 پست

اینجا خیلی جالبه میتونی همزمان با آدمای مختلف با سطح فرهنگی و اجتماعی و فکری متفاوت حرف بزنی و دیدگاه هاشون و ببینی و هر دفعه کلی تعجب کنی

برای همین ویژگیشه میام اینجا چون همزمان که میتونم یه نفر و تحسین کنم میتونم از سطح تفکر یه نفر دیگه هم خیلی متعجب بشم

بیخیال

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

اینجا زیاد خیال باف و رویا پردازن .مهم انسانیته ..ای خانم پزشکه شوهرش پرستار . هم سطح نیستن .وای اقا ...

ماشالا همشونم دکتر ، پزشک و مهندسن و با لول و با فرهنگ 😂

با درآمدهای میلیاردی

حالا در واقعیت صغرا خانم از دوقوز آباده که نشسته سطح اجتماعی تعیین میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینجا زیاد خیال باف و رویا پردازن .مهم انسانیته ..ای خانم پزشکه شوهرش پرستار . هم سطح نیستن .وای اقا ...

خیلی از این موارد که فرمودید هست

ولی سوال من اینجاست که چرا در هر دوحالت من پایین تر محسوب میشم؟🤣

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

خیلی از این موارد که فرمودید هست ولی سوال من اینجاست که چرا در هر دوحالت من پایین تر محسوب میشم؟🤣

چون زن هستی .

این نگاه رو دادن .

شوهرت چه گارگره باشه چه سرمایه دار

از نظر خانمها،همین که خانم هستی پایینی .

متاسفانه متاسفانه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اینجا خیلی جالبه میتونی همزمان با آدمای مختلف با سطح فرهنگی و اجتماعی و فکری متفاوت حرف بزنی و دیدگا ...

این قضیه برام در دنیای واقعی هم هست

از دادی که دوست شوهرم سرم زد

تا نگرانی مادرشوهرم که سواد خواندن و نوشتن نداره و یهو بعد چندسال ماجرای اختلاف تحصیلات ما رو فهمید و دید پسرش ضرر کرده و بغض کرد😅

استارتر مشخصه خودت وسواس داری طر این قضیه

آره چون زیاد تکرار شده هم در زندگیم با اطرافینم هم فضای مجازی ( این سایت منظورمه) حساس شدم

این قضیه برام در دنیای واقعی هم هستاز دادی که دوست شوهرم سرم زدتا نگرانی مادرشوهرم که سواد خواندن و ...

دقیقا همین بی سوادا پدر جماعتو درآوردن با تعیین سطح

ببین عزیز ! مهم اینه خودت خودتو بپذری نه الکی هاا

بلکه از درون

الان دنیا به سمت فاجعه میره ، اتفاقاتی که الان تو دنیا میفته

خانواده هایی که داغدار عزیزشونن و هزاران کودک بی سرپناه و گرسنه

تیرگی داره غلبه میکنه ، شیاطین علنا دارن ظلم میکنن و...

بعد تو درگیر افکار مریض مادرشوهرتی ؟

خواهرم وقتی دانشجوی پزشکی بود یه پسا دکتری رشته مهندسی ازش خواستگاری کرد و گفت نه

همه هم گفتن حق داره؛ پزشک با پزشک

از طرفی دوستم که معلم بود میگفت مرد معلم درآمدش کمه و هرگز با همکار ازدواج نمیکنم

بقیه دوستا هم میگفتن حق میگه

ولی من یا حتی بعضی از همکارهام وقتی حرف تحصیلات در ازدواج میشه و معیار میگیم میشیم خودشیفته😅

آره چون زیاد تکرار شده هم در زندگیم با اطرافینم هم فضای مجازی ( این سایت منظورمه) حساس شدم

خدایی منطق تو به کار بینداز ، چرت نیس ؟!

ملت در چرخه ماترکیس گیر کردن و یجوری راه عذاب دادن خودشونو پیدا میکنن هر دفعه

دقیقا همین بی سوادا پدر جماعتو درآوردن با تعیین سطح ببین عزیز ! مهم اینه خودت خودتو بپذری نه الکی ها ...

من دوست دارم اختلاف حل بشه

وگرنه درنهایت کاری که میخوام رو میکنم و شایدم به دلایل اخلاقی یا هردلیل دیگری جلوی بقیه ژست پشیمون بگیرم ولی توی دل خودم میگم خوش گذشت😅

یکیش همون انصراف از دکتری و جشنش

تحصیلات خیلی مهمه

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

خواهرم وقتی دانشجوی پزشکی بود یه پسا دکتری رشته مهندسی ازش خواستگاری کرد و گفت نههمه هم گفتن حق داره ...

خانم دکتر خيلی حیف کرد پرنس رورد کرد

نه خودش خیری دید نه پرنس:((

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

اونقدر جزئیات نگر بودن جالب نیست .

من امسال دندون فارغ التحصبل میشم ، نامزدمم خودش دندون پزشکه

من خودمم قصد خوندن تخصص دارم ،،ولی واقعا به کسی ربطی نداره تحصیلات تو و همسرت ، از طرفی باید هر دو تو یه حدود مطلوبی نسبت ب هم باشید . همین.

Clocks show time, and time shows People...!