2789
عنوان

تحصیلات در ازدواج

422 بازدید | 45 پست

بالاخره براتون مهمه یا نه؟

من که به جوابم در زندگی شخصیم رسیدم و ازدواج هم کردم

ولی نمیدونم چرا از نظر بقیه از جمله بعضی از کاربرهای سایت معمولاً من طرف سطح پایین ماجرا بودم ؟😅

تحصیلات من ارشد یک رشته مهندسی از دانشگاه تهران هست و از دکتری هم در دوران پژوهشی انصراف دادم

همسر سابقم دانشگاه نرفته بود و باز خیلی ها از جمله دوست صمیمیش اون رو سر میدیدن و یکبار که بحث تحصیلات شد به من گفت دیگه ساکت بشو اون به تو کلی برتری داره و چیزی نمیگه بعد تو هی میری و میای میگی دانشگاه

اینجا هم کاربرها گفتن این اختلاف تحصیلات خیلی چیز بزرگی نیست

الان همسرم دکتری داره و هیئت علمی هست و یکبار گفت ارشد یه مقطع بلاتکلیف هست و چندبار هم گیر داد که برو ادامه تحصیل بده

اینجا هم کاربرها گفتن همسرت باید به جای تو یکی همسطح خودش رو میگرفته که اذیت نشه

من خودم اصلاً احساس کمبود نمیکنم😄

ولی میخوام بدونم این منطق از کجا میاد که دانشگاه نرفتن همسر سابقم و دانشجوی دکتری بودن من اختلاف سطح ایجاد نمیکرده ولی الان دکتری داشتن همسرم و انصراف من از دکتری اختلاف سطح ایجاد کرده؟😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

اختلاف طرز فکر و طرز تحلیل و اینا ایجاد میکنه

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه ربطی داره من کارشناسی همسرم ارشد که میخواد ادامه بده برا دکتریچیزیم میگم میگه نمیخوام ارشد بری سر ...

وقتی خودت راضی هستی نظر بقیه مهم نیست

من به یه نتیجه که رسیدم اینجا در مورد مسائلی که لول خودتو و همسرت رو مشخص میکنه و مشکلات و بحث بینتون نباید نظر بگیری. مگه اینکه مشکل جسمی یا چیزی که بخوای تجربه دیگران رو بسنجی. مشخصه عزیزم صغری خانم از دالقوز آباد درکی از مدرک تحصیلی شما و سختی هایی که پشت سر گذاشتین نداره

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

من به یه نتیجه که رسیدم اینجا در مورد مسائلی که لول خودتو و همسرت رو مشخص میکنه و مشکلات و بحث بینتو ...

من تصمیم نهاییم رو از اینجا نمیگیرم

مگر از مشورت با کسایی که میشناسم

ولی خب آدم دوست داره نظر اقشار مختلف جامعه از نظر فکری رو بدونه که گاهی به چیزهای عجیبی میرسه

خب قضیه یکیه

ینی با همسر قبلی و فعلی هر دو همین بوده؟ بدون هیچ تفاوت؟

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

من همچین نظری ندارم

دقیقا عکس درس نخونده بودن همسر سابق و دری خوانده بودن شما مشکل ساز بوده

ولی دیگه تفاوت سطح ارشد دکتری نشنیدم کسی بگه مشکل داره

فامیل ما خانم پزشکه و شوهرش مهندس خیلی هم خوشبختن

من تصمیم نهاییم رو از اینجا نمیگیرممگر از مشورت با کسایی که میشناسم ولی خب آدم دوست داره نظر اقشار م ...

اره تصمیم نهایی که نباید گرفت ولی به همینم نمی ارزه که ذهنت رو درگیر افکارشون کنی که مشخص نیست با چه بینش فکری و چه لول خانوادگی کامنت میذارن

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

ینی با همسر قبلی و فعلی هر دو همین بوده؟ بدون هیچ تفاوت؟

نمیگم مشکل اصلی تحصیلات بوده

یه بحثی بوده و من این جواب رو از سایت گرفتم

اینجا زیاد خیال باف و رویا پردازن .

مهم انسانیته ..ای خانم پزشکه شوهرش پرستار . هم سطح نیستن .

وای اقا پزشکه خانمش دیپلمه و خانه دار . هم سطح نیستن .

اینا فقط توهمات ذهنی بقیه است .

انسانیت شرط اوله و اخلاق و تفاهم . نه تحصیلات نه شغل

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من همچین نظری ندارم دقیقا عکس درس نخونده بودن همسر سابق و دری خوانده بودن شما مشکل ساز بودهولی دیگه ...

من فکر میکنم تغییرات که نیازه در شخصیت با ورود به دانشگاه در شخصیت ایجاد بشه با همون کارشناسی میشه

دیگه ادامه برای بالا بردن سطح علمی و کسب موقعیت شغلیه