2789
عنوان

تحصیلات در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 41 پست

اینجا خیلی جالبه میتونی همزمان با آدمای مختلف با سطح فرهنگی و اجتماعی و فکری متفاوت حرف بزنی و دیدگاه هاشون و ببینی و هر دفعه کلی تعجب کنی

برای همین ویژگیشه میام اینجا چون همزمان که میتونم یه نفر و تحسین کنم میتونم از سطح تفکر یه نفر دیگه هم خیلی متعجب بشم

بیخیال

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

اینجا زیاد خیال باف و رویا پردازن .مهم انسانیته ..ای خانم پزشکه شوهرش پرستار . هم سطح نیستن .وای اقا ...

ماشالا همشونم دکتر ، پزشک و مهندسن و با لول و با فرهنگ 😂

با درآمدهای میلیاردی

حالا در واقعیت صغرا خانم از دوقوز آباده که نشسته سطح اجتماعی تعیین میکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجا زیاد خیال باف و رویا پردازن .مهم انسانیته ..ای خانم پزشکه شوهرش پرستار . هم سطح نیستن .وای اقا ...

خیلی از این موارد که فرمودید هست

ولی سوال من اینجاست که چرا در هر دوحالت من پایین تر محسوب میشم؟🤣

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

خیلی از این موارد که فرمودید هست ولی سوال من اینجاست که چرا در هر دوحالت من پایین تر محسوب میشم؟🤣

چون زن هستی .

این نگاه رو دادن .

شوهرت چه گارگره باشه چه سرمایه دار

از نظر خانمها،همین که خانم هستی پایینی .

متاسفانه متاسفانه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اینجا خیلی جالبه میتونی همزمان با آدمای مختلف با سطح فرهنگی و اجتماعی و فکری متفاوت حرف بزنی و دیدگا ...

این قضیه برام در دنیای واقعی هم هست

از دادی که دوست شوهرم سرم زد

تا نگرانی مادرشوهرم که سواد خواندن و نوشتن نداره و یهو بعد چندسال ماجرای اختلاف تحصیلات ما رو فهمید و دید پسرش ضرر کرده و بغض کرد😅

استارتر مشخصه خودت وسواس داری طر این قضیه

آره چون زیاد تکرار شده هم در زندگیم با اطرافینم هم فضای مجازی ( این سایت منظورمه) حساس شدم

این قضیه برام در دنیای واقعی هم هستاز دادی که دوست شوهرم سرم زدتا نگرانی مادرشوهرم که سواد خواندن و ...

دقیقا همین بی سوادا پدر جماعتو درآوردن با تعیین سطح

ببین عزیز ! مهم اینه خودت خودتو بپذری نه الکی هاا

بلکه از درون

الان دنیا به سمت فاجعه میره ، اتفاقاتی که الان تو دنیا میفته

خانواده هایی که داغدار عزیزشونن و هزاران کودک بی سرپناه و گرسنه

تیرگی داره غلبه میکنه ، شیاطین علنا دارن ظلم میکنن و...

بعد تو درگیر افکار مریض مادرشوهرتی ؟

خواهرم وقتی دانشجوی پزشکی بود یه پسا دکتری رشته مهندسی ازش خواستگاری کرد و گفت نه

همه هم گفتن حق داره؛ پزشک با پزشک

از طرفی دوستم که معلم بود میگفت مرد معلم درآمدش کمه و هرگز با همکار ازدواج نمیکنم

بقیه دوستا هم میگفتن حق میگه

ولی من یا حتی بعضی از همکارهام وقتی حرف تحصیلات در ازدواج میشه و معیار میگیم میشیم خودشیفته😅

آره چون زیاد تکرار شده هم در زندگیم با اطرافینم هم فضای مجازی ( این سایت منظورمه) حساس شدم

خدایی منطق تو به کار بینداز ، چرت نیس ؟!

ملت در چرخه ماترکیس گیر کردن و یجوری راه عذاب دادن خودشونو پیدا میکنن هر دفعه

دقیقا همین بی سوادا پدر جماعتو درآوردن با تعیین سطح ببین عزیز ! مهم اینه خودت خودتو بپذری نه الکی ها ...

من دوست دارم اختلاف حل بشه

وگرنه درنهایت کاری که میخوام رو میکنم و شایدم به دلایل اخلاقی یا هردلیل دیگری جلوی بقیه ژست پشیمون بگیرم ولی توی دل خودم میگم خوش گذشت😅

یکیش همون انصراف از دکتری و جشنش

تحصیلات خیلی مهمه

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

خواهرم وقتی دانشجوی پزشکی بود یه پسا دکتری رشته مهندسی ازش خواستگاری کرد و گفت نههمه هم گفتن حق داره ...

خانم دکتر خيلی حیف کرد پرنس رورد کرد

نه خودش خیری دید نه پرنس:((

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

اونقدر جزئیات نگر بودن جالب نیست .

من امسال دندون فارغ التحصبل میشم ، نامزدمم خودش دندون پزشکه

من خودمم قصد خوندن تخصص دارم ،،ولی واقعا به کسی ربطی نداره تحصیلات تو و همسرت ، از طرفی باید هر دو تو یه حدود مطلوبی نسبت ب هم باشید . همین.

Clocks show time, and time shows People...!